Det er et reboot. Men præcis som med “Spider-Man: Homecoming” så skal vi i den kommende “Hellboy” ikke igen have en oprindelses-historie.

Se også: ”Hellboy”-skuespiller takker nej til rolle efter anklager om ‘whitewashing'

Det er den nye Hellboy, “Stranger Things”-skuespilleren David Harbour, der nu afslører, at der ikke bliver tale om endnu en ‘origin story’:

”Det er ikke rigtig en oprindelses-historie… Det er mere en historie, hvor du bare bliver smidt ind i den. På en måde er det som med ‘Indiana Jones’,” siger David Harbour til podcasten Happy, Sad, Confused.

For ligesom med Indiana Jones så bliver den nye Hellboy ikke forklaret – du må bare acceptere, at han er, som han er:

”Du vender aldrig tilbage, til da han var dreng, for at undersøge, hvordan han blev Indiana Jones. Nej, vi accepterer, at han er Indiana Jones, og det gør vores historie også. Du accepterer, at han er en halv dæmon, som rejser verden rundt som paranormal efterforsker og opklarer forbrydelser.”

“Hellboy” får premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Aiz 8 måneder siden

David Harbour har vist ikke hørt om Young Indiana Jones så, må man gå ud fra?? Plus at han er da ung i starten af 3'eren, spillet af River Phoenix :)
Gravatar

#2 Geekalod 8 måneder siden

123
Gravatar

#3 kblood 8 måneder siden

#1 Yup... ikke lige det bedste eksempel han brugte der... men samtidigt så i de første 2 film kendte man nu heller ikke noget til hans fortid og de fungerede alligevel meget godt.

Men han var så heller ikke ligefrem et overnaturligt væsen fra en anden dimension.
Gravatar

#4 Geekalod 8 måneder siden

123

Skriv ny kommentar: