Der kommer tilsyneladende ikke en efterfølger til dette års “Hellboy”-reboot.

Dette års R-ratede “Hellboy”-reboot uden Guillermo del Toro blev ikke en stor succes og var særligt upopulær blandt de amerikanske anmeldere – læs mere her.

Det flop betyder, at vi ikke skal regne med en efterfølger i den nærmeste fremtid, forklarer hovedrolleindehaveren David Harbour:

Jeg tror ikke, at der rigtigt bliver noget grønt lys. Der er masser af folk, der har talt med mig, som virkelig elskede den og virkelig nød den nye vinkel, og som bare var glade for at se ham tilbage på skærmen, men jeg ved, at den i den bredere kultur ikke blev særlig godt modtaget,” siger Harbour til ComicBook.com.

Skuespilleren forklarer yderligere, at han ikke tror, at den har tjent mange penge, og at han heller ikke har hørt noget om en efterfølger:

Jeg tror idéen er at komme videre. Producenterne talte med mig og sagde ‘godt arbejde’, og at de virkelig kunne lide, hvad jeg gjorde, men jeg har ikke hørt noget om en efterfølger, og jeg regner ikke med noget i den stil.

Op til filmens premiere kom det frem, at produktionen havde været kaotisk og inkluderet både fyringer og hyppige manuskriptændringer, der blandt andet fik Harbour til at udvandre fra settet – læs mere her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 compax 4 år siden

Er artiklen oversat via google translate?
Hvis ja, så må i gerne lige skimte artiklen igennem inden i publicer. :)
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Godt der trods alt er i hvert fald en i Hollowood med selverkendelse -Det kunne Ridley Scott lære noget af.

Og lidt utroligt at der alligevel blev en form for film ud af det med det behind the scenes drama man har hørt.

Skriv ny kommentar: