“Hellboy 3” bliver ikke til noget. Det meddelte Guillermo del Toro for et par måneder siden. Men det betyder ikke, at en ny “Hellboy” ikke er på vej. For der kommer nemlig sandsynligvis et reboot af “Hellboy” – dog hverken uden Toro og eller Hellboy selv, Ron Perlman.

Se også: Guillermo del Toro: “Hellboy 3” er endeligt død

Selskabet Millenium er i forhandlinger med producenterne Larry Gordon og Lloyd Levin om et reboot, der indtil videre har titlen “Hellboy: Rise of the Blood Queen”, skriver The Hollywood Reporter.

David Harbour fra Netflix-serien “Stranger Things” er udset til at overtage rollen som Hellboy. HBO-instruktøren Neil Marshall får ansvaret, som han tidligere har haft det for afsnit af “Westworld” og “Game of Thrones”.

Manuskriptet er i mere ukendte hænder hos Andrew Cosby og Christopher Golden, som dog får hjælp fra den originale skaber af “Hellboy”-tegneserien, Mike Mignola.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 CaGoDa 6 år siden

nogle der tænker R-Rated film?
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

Tænker mere øv :(
Gravatar

#3 Aragorn76 6 år siden

Nej Tak!!
Gravatar

#4 Mejse 6 år siden

tja altså hvis 3eren er totalt død så vil jeg da hellere have et reboot af hellboy end ingen hellboy men så nu hellere en 3er med del toro og ron
Gravatar

#5 Nagash 6 år siden

Pearlman ER Hellboy. Det bliver svært at trække den i land uden ham :/

Men jo #1, det bliver helt sikkert også en af dem, der skal ride på R-bølgen :)
Gravatar

#6 LarsMan89 6 år siden

Det var da et direkte fuck-you til Guillermo og Perlman... Like: "No I don't wanna sleep with you. But you can watch me sleep with someone else."
Gravatar

#7 Mejse 6 år siden

altså selvom jeg hellere havde set en 3er med de to for de var geniale til at skabe de to første film kan man jo godt forstå dem der skal betale for det altså de var jo ikke økonomiske super succeser

Skriv ny kommentar: