Tenet prolog Christopher Nolan IMAX / Filmz.dk

Hemmelig prolog: Christopher Nolan viser forsmag på “Tenet” – kun i IMAX


CinemaxX i København og Aarhus viser langt klip fra Christopher Nolan-filmen “Tenet” før “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Han har gjort det før. Senest med “Dunkirk” i forbindelse med premieren på “Star Wars”-filmen “Rogue One”. Nu gør Christopher Nolan det igen.

Verdens IMAX-biografer har således fået lov til at fremvise et klip på seks minutter og 32 sekunder af “Tenet”.

Klippet bliver vist lige før “Star Wars: The Rise of Skywalker”, men altså kun i IMAX – i Danmark er det i CinemaxX-biograferne i København og Aarhus.

Filmz har set klippet, der begynder i et østeuropæisk operahus, som pludselig angribes af terrorister inde i salen før en forestilling.

Herefter sendes en indsatsstyrke i aktion anført af en amerikansk karakter spillet af John David Washington. Scenen er intens og forvirrende uden kontekst.

“Tenet”-forsmagen minder om “Inception” – denne gang med et fokus på tid. Tilsyneladende kan der spoles i tiden, hvilket hænger udmærket sammen med Warner Bros.-kampagnen for filmen, der har fokuseret på netop tid med “Tenet”-logoet som en viser på et ur.

En gruppe Christopher Nolan-fans har fundet en skjult kode i kampagnen, der afslører, at der frigives en online trailer i morgen torsdag den 19. december – læs om det her.

Prolog-klippet her bliver dog ikke vist uden for IMAX-biograferne. Det slutter med en kort teaser – måske fra den kommende trailer – hvor der blandt andet er et glimt af optagelserne fra Danmark.

Filmz kunne tidligere på året afsløre, at Christopher Nolan optog scener til “Tenet” på Lolland ud for Rødbyhavn ved havvindmølleparken Rødsand 2. Disse vindmøller er med i slutningen af IMAX-prologen.

Læs også ‘“Tenet”-produktion boede på feriecenter – Christopher Nolan lejede Lalandia‘.

“Tenet” får premiere den 16. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: