Retfærdighedens ryttere anmeldelser / Filmz.dk

Her er anmeldernes dom over “Retfærdighedens Ryttere”


De danske anmeldere er vilde med ny drama-komedie med Mads Mikkelsen.

Anders Thomas Jensen har tilsyneladende gjort det igen. Han står bag roste komedier som “Blinkende lygter”, De grønne slagtere” og “Adams æbler” – nu får han igen anmelderne til at grine.

For der er næsten enighed blandt anmelderne om fem stjerner til “Retfærdighedens Ryttere“, der også er blevet beskrevet som Anders Thomas Jensens hidtil mørkeste film.

”Det er på det dramatiske plan, at der er noget nyt i den genkendelige signatur. Og det er dybt imponerende, hvor sikkert han kommer ud af den øvelse.” – 5 stjerner, Politiken.

”Det er akkurat så vanvittigt, som det lyder. Blodet sprøjter, mens skuddene hyler, og et følsomt østeuropæisk gangsteroffer er ved at blive taget i røven af rockerbroderen.” – 5 stjerner, Jyllands-Posten.

”Forener Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas i en sort komedie, der på klassisk Anders Thomas Jensen-vis giver den fuld gas med komisk vold, geniale replikker og absurde skænderier.” – 5 stjerner, B.T.

”Jensen har lavet sin femte klassiker på stribe. Det er da ret godt gået.”  – 5 stjerner, Ekstra Bladet.

”Selv om blodet flyder og maskingeværerne igen tømmes ude i en skov for sjov, så er det mere end endnu en røverhistorie. Det er et seriøst godt juleeventyr, der i den grad giver mening.” – 5 stjerner, Filmz.

Der er dog en undtagelse blandt alle de tilfredse anmeldere, én er ikke begejstret:

”Et godt drama og en dårlig komedie. Det ærgerlige er, at den vil være begge dele.” – 3 stjerner, Berlingske.

Læs også ‘“Retfærdighedens Ryttere”-klip: ‘Fucking pis-lort’‘.

“Retfærdighedens Ryttere” har biografpremiere i dag.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: