”I’ll be back!”

Siden den Arnold-løse “Terminator: Salvation” ikke just imponerede i biograferne – og rettighedsindehaverne derefter gik neden om og hjem – har der været fuldkommen stille omkring “Terminator”-franchisen, hvis planlagte femte og sjette film blev skrottet.

Efter Arnold Schwarzenegger så i sidste uge kunne annoncere, at han nu igen søgte efter filmroller, ja, så kom der pludselig liv i “Terminator”-franchisen igen.

Ifølge Deadline skulle især Universal være interesseret i franchisen, da studiet leder efter en stor blockbuster, som “Fast Five”-instruktør Justin Lin kan stå for, efter han nu har bevist sit værd med de seneste tre “The Fast and the Furious”-film.

Planen for Universal skulle – “Terminator” eller ej – være at sætte Lin til at samarbejde med Chris Morgan, der også skrev “Fast Five”, “Wanted” og den kommende Keanu Reeves-film “47 Ronin”.

Se også: He’s back! – Arnold Schwarzenegger leder efter filmroller.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Riqon 10 år siden

Så vil jeg næsten hellere se McG arbejde videre med sine ideer...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 filmz-loke76 10 år siden

da studiet leder efter en stor blockbuster, som "Fast Five"-instruktør Justin Lin kan stå for, efter han nu har bevist sit værd med de seneste tre "The Fast and the Furious"-film


Say what? Oh well kan vel ikke blive meget værre end den talentløse McG
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 BN 10 år siden

Riqon (1) skrev:
Så vil jeg næsten hellere se McG arbejde videre med sine ideer...


Også jeg. 'Terminator: Salvation' var efter min mening langt bedre end sit rygte. Jeg elsker dens Mad Max-lignende, øde, postapokalyptiske samfund. ... Mit største problem med filmen er, at den (akkurat ligesom Terminator 3) ikke føles nødvendig.

Men hvis McG kan lave to ligeså gode eller (helst) endnu bedre fortsættelser, så kunne jeg da godt finde på at anskaffe mig alle tre film. Hvis ikke, er det ligemeget. James Camerons to mesterlige Terminator-film vil altid kunne stå alene.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#4 Batsy 10 år siden

3# Enig, Syndes det ikke var noget dårligt eller mesterværk af et plot men godt plot var det ihvertfald!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#5 Coffey Mug 10 år siden

De er begge nogle pikke! Godmorgen!
Gravatar

#6 Ericmase 10 år siden

#3 og #4 +1
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#7 Sevuz 10 år siden

De sidste 2 film var ikke de bedste nej, men så sårlige var de nu heller ikke som folk skriver.

Jeg læste for noget tid siden (kan ikke huske sidens navn så spørg ikke) at der blev snakket om at lave en animation TV serie "PEGI 13" men tror vist den blev rimelig hurtig skrotted (fatter så ikke at nogen synes det var en god idé til at sarte med).

Jeg har personligt ikke løst til at se en ny TERMINATOR film, ved mindre de har et ordenligt plot og manuskript.
Gravatar

#8 Bruce 10 år siden

"... bevist sit værd med de tre seneste ..."


Nu har jeg dobbelttjekket uret på min PC og kontaktet atomuret i Frankfurt og jeg kan med temmelig stor nøjagtighed konkludere, at det IKKE er den 1. april. Jeg synes det enten er på grænsen til en perfid joke eller også nærmest er sårende tæt på injurierende. Nu har jeg ondt i leveren.

Jeg troede iøvrigt McG fik den nye Tommelise franchise på Nickelodeon for morgenpublikummet mellem 6.45 og 7.00? Tænkte nok, at det også blot var en grovkornet spøg!

BN (3) skrev:
Men hvis McG kan lave to ligeså gode ...


Det burde være en decideret umulighed at undgå, så frygt ikke.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#9 Lawman. 10 år siden

Hvad fanden snakker de om - "bevist sit værd"? FF-filmene er da det ringeste lort! SÅ ser jeg hellere at de lukker Terminator-franchisen ned.
Gravatar

#10 OxxY 10 år siden

Kunne de ikke bare genoplive Sarah Conner Chronicles hvis de vil have mere terminator? Det var sku da (måske lige bortselv fra john) da en dejlig serie.

Jeg føler ligesom BN at T3 og T4 ikke var så ringe som frygtet, men de manglede bare den en egde, nemlig nødvendigheden af dem. Her føler jeg at TV serien på meget bedre vis forsøgte at dække årene mellem T2 og Apokalypsen.

Men ok hvis Justin Lin og CHris Morgan skal stå for det, så tror jeg bare jeg holder mig langt væk. Hvis Fast og Furious og Wanted tæller som successfulde blockbusters, så vil jeg gerne slippe for nogensinde at se en blockbuster igen >_<

Skriv ny kommentar: