Hvis Warner Bros. ender med at udskyde “Tenet”, så får det store konsekvenser for hele filmbranchen, siger insider-kilde.

Det er endnu planen, at Christopher Nolans “Tenet” skal have premiere om to måneder. Det vil i så fald være den første storfilm til at få premiere efter coronakrisen.

Hele filmbranchen afventer “Tenet”, hvilket Disney-chef Bob Chapek da også indrømmede i forhold til forventningerne til “Mulan” – læs om det her.

Derfor er det afgørende for hele branchen, at “Tenet” hverken udskydes eller flopper – ellers får det enorme konsekvenser for konkurrenternes lyst til at give premiere på nye storfilm:

”Hvis ‘Tenet’ ikke kommer ud eller ikke får succes, så vil alle andre selskaber gå hjem. Ingen film før jul,” siger en marketingchef fra et konkurrerende Hollywood-selskab til The Washington Post.

Der er således store penge på spil. “Tenet” har kostet over 200 millioner dollars at producere, så hvis den bliver udskudt eller flopper, så vil konkurrenterne også udskyde yderligere.

Senest har det været rygtet, at MGM overvejer at udskyde “No Time to Die” igen og flytte den væk fra den nye dato i november og ind i 2021 – det kan meget vel blive virkelighed, hvis “Tenet” ikke bliver en succes denne sommer.

Læs også ‘“Tenet”-stjerne teaser enorm action-scene i Danmark‘.

“Tenet” får dansk premiere den 16. juli.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Nagash 1 år siden

Hvis den får premiere som planlagt, så er det vel næsten umuligt at den skulle floppe. Udover at den selvfølgelig vil sælge billetter til de der allerede er hyped på den, så vil den jo også sælge til alle dem, der bare trænger til at komme i biografen igen, når der ikke er andet at se.
Gravatar

#2 thomas040 1 år siden

Folk vil sikkert gå I biografen med masker på, og der vil være hoste forbud.
Failure is a zero out.
Gravatar

#3 Justin 1 år siden

#1
Hvis det er den eneste film, kan den få et publikum der normalt ikke vil se den slags film, og derfor syntes det er en dårlig film.

Og alt den dårlige omtale kan få folk der faktisk gerne ville se den til at blive væk
Gravatar

#4 BlackJesus 1 år siden

problemet er markedet i USA. Der ser det værre ud med Corona og det startede noget senere derover, eller ihvertfald opdaget noget senere.
Gravatar

#5 The_Corrector 1 år siden

Selv hvis den bliver udskudt, berører det ikke marked i Danmark.
Selvfølgelig kan jeg ikke sige om den vil få premiere som planlagt i Danmark, hvis den bliver udskud i USA, men vi ved allerede nu, at der er film som vil få premiere i Danmark. Har i blandt "Trolls på Verdens turné".

Den får premiere til oktober. Så lad os nu se hvad der sker. Før man maler fanden på væggen.
Gravatar

#6 Bishop 1 år siden

#5
Hvis den bliver udskudt i US så vil jeg ikke sætte mine penge på en dansk udgivelse til sommer.

Skriv ny kommentar: