Efter flere år med store silikonebryster og botoxindsprøjtninger er tendensen med plastic-skuespillerinder nu ved at dø ud i Hollywood – og i stedet er det naturlige look blevet trendy.

Instruktøren bag film som “Nat på museet” og “Date Night”, Shawn Levy, fortæller, at unge, håbefulde skuespillerinder for ti år siden følte, at de var nødt til få plastikkirurgi for at få roller, men at det nu er en ulempe for dem.

”At gå til casting og se falsk ud skader dine chancer,” siger Levy.

De tidligere så eftertragtede silikonebryster har dog resulteret i, at nærmest en hel generation af Hollywood-skuespillerinder har været under kniven, og at der derfor rent faktisk er mangel på “naturlige” skuespillerinder i Hollywood. Det har bl.a. fået Fox Broadcasting til at vende blikket mod Australien og Storbritannien for at finde skuespillere, der er plastikfri.

”Jeg synes, at alle ligner enten drag queens eller strippere,” siger Marcia Shulman, ansvarlig for casting hos Fox, om de amerikanske skuespillerinder.

Se også: ”Pirates of the Caribbean” vil have modeller med ægte bryster.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Knuden 11 år siden

Det tilhørende billede kunne ikke være mere rammende :)
Gravatar

#2 nwinther 11 år siden

Ja, der er vel ingen som leder efter nogen der ser "falske" ud. Det er jo også plastic-kirurgens største udfordring - at forbedre, ikke forfalske.

Problemet opstår jo når Scarlett Johansen og andre unge skuespillerinder begynder at få hængebryster osv. men endnu ikke har nået "Helen Mirren" stadiet, hvor de castes på grund af deres rynker. Hvad gør denne gruppe for at forblive interessante? A nip and a tuck.

Jeg mener det er forholdsvis få skuespillerinder i den helt store kaliber, jeg kan se har fået "lavet" en masse. Jeg kan da regne ud, at Julia Roberts må have fået lavet et eller andet, ligesom Eva Mendes osv. også må have konsulteret en plastik-kirurg. Men ingen af dem ligner Pamela Anderson eller det der er "værre".

Det virker som om man tror, at det bliver sexet med en masse hår under armene på kvinderne (det er jo ret beset også naturligt). Glem det. Kvinderne på film skal se sexede ud (eller i hvert fald ikke det modsatte). Og så gør man hvad der kræves for at opnå det.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#3 filmz-Bruce 11 år siden

Ja Meg Ryan, Melanie Griffith, Madeleine Stowe, Patsi Kensit, Jennifer Garner, Brittany Murphy ja selv vidunderlige og naturlige Liv Tyler fuckede og fucker deres udseende op, med collagen i læberne. Vidunderlige Meg Ryan kan nu give blowjobs i elefantburet i ZOO. Sørgeligt.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 DalekCaan 11 år siden

Altså kræver Hollywood først at de skal forynge og opgradere deres krop før de vil ansætte dem.... og nu vil de så ikke ansætte dem længere, fordi de har fulgt deres krav?

fuck Hollywood. mage til diskrimination skal man lede længe efter.

Interessant at det er en udtalelse fra en kvindelig 'casting ansvarlig' hos Fox. Det kunne man jo næsten have sagt sig selv.
Gravatar

#5 filmz-Utyske 11 år siden

"Jeg synes, at alle ligner enten drag queens eller strippere," .. hah, så sandt.

Jeg kom omgående til at tænke på denne rædsel: http://ekstrabladet.tv/flash/article1328523.ece
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#6 mr gaijin 11 år siden

Nej, nej, nej. Silikonebryster skal sgu da placeres foran. Ikke på ryggen. Hollywood-folk er virkelig en flok freaks.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#7 T 11 år siden

Fornemmer jeg en stille revolution? Jeg mener.. Når oraklet bag 'Date Night' udtaler følgende: "At gå til casting og se falsk ud skader dine chancer", og en 'casting ansvarlig' hos Fox, simultant udtaler sig, så er det vel per definition en sandhed.

Nå, men det er sgu også irriterende at se kvinder, der mere eller mindre ligner dukker. Rigtige skuespillerinder har ikke brug for hverken silikone eller botox, de har deres talent, i modsætning til mange filmstjerner i dag. Så er det selvfølgelig synd for dem, som allerede er opereret, men det er vel bare mere brænde til brug-og-smid-væk-kultur-bålet.
Gravatar

#8 frz 11 år siden

Som #2 siger, har det falske aldrig rigtigt været in. Men derfor skal de stadig være lækrere end, hvad der er naturligt forekommende... Typisk er de bedste talenter jo ældre end 18, hvilket gør det _meget_ svært at ligne en tilsvarende.

Men er det nyheder?
Gravatar

#9 Dragon_Claw 11 år siden

Utyske (5) skrev:
[i]Jeg kom omgående til at tænke på denne rædsel: http://ekstrabladet.tv/flash/article1328523.ece


Og det er derfor smukke Connie Nielsen på 45 år har en karriere.

Jeg er glad for, at tiderne har vendt sig imod denne indbilske kropsskamfering, som har domineret medie billedet i de sidste 15 år. Med lidt held kan den nye generation af kvinder vokse op, uden at få tæsket deres selvværd, hver gang de tænder for fjernsynet eller ser en reklame søjle...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#10 Kviesgaard 11 år siden

#9

Mon dog. Finder de ikke bare noget andet de kan nedbryde deres selvværd på?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: