Så har instruktøren Christophe Gans (“Silent Hill”, “Pagten”) fundet en skuespiller til at påtage sig hovedrollen i den annoncerede filmudgave af videospillet “Onimusha”.

Valget har vist sig at være ret så passende for både fans og skaberne af spillet; Siden det første “Onimusha” spil blev udviklet, har designerne baseret titelfiguren på skuespilleren Takeshi Kaneshiro, som også lagde stemme til figuren.

Og Gans kan nu berette, at det rent faktisk bliver Kaneshiro, der skal spille rollen som den unge sværdkæmpende kriger, der får kræfterne til at besejre truende dæmoner.

Kaneshiro kendes bl.a. fra roller i film som Wong Kar Wais “Chungking Express” og “Returner”.

“Onimusha” filmen, der bygger over det populære spil fra Capcom, kan dog ikke forventes klar i biograferne indenfor nærmeste fremtid. Optagelserne vil først blive påbegyndt i 2008, og Gans garanterer, at filmen, der har fået et budget på $70 mio., derefter vil være et helt år i postproduktion.

Filmen vil derfor tidligst være klar i efteråret 2009. John Collee (“Master and Commander: Til verdens ende”) og Lesley Krueger står for manuskriptet.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmz-Bruce 16 år siden

Det lyder ikk' så ringe endda! "Master and Commander" delen tiltaler mig!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 filmz-tom welling 16 år siden

Det er godt. Han er en meget fed skuespiller.
Gravatar

#3 Highland Park 16 år siden

#1: Enig ;) Det tegner godt. Lad os håbe at Jacky Yeung kommer til at stå for stunt-koreografien ligesom han gjorde på "Hardboiled" og "Pagten" - og at Philip Kwok står for kamp-koreografien. Og naturligvis at Dan Laustsen filmer :)
Jeg ville dog hellere se Tadanobu Asano i hovedrollen fremfor Kaneshiro - nok har han udseendet med sig men nogen stor skuespiller er han altså ikke! Men måske det heller ikke er så vigtigt i denne film? ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#4 filmz-look 16 år siden

hm...kender ikke s[ meget til figuren, men der bliver da brugt en klat penge på det. så det bliver ikke doom 2 som bliver lavet her
Gravatar

#5 El vez 16 år siden

#4 Hvad mener du? Armageddon kostede $140 millioner, men er stadig lort :)

Spider-Man 3, $258 millioner - middelmådig.

Memento... you get the point :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#6 Highland Park 16 år siden

#5: HAHAHA! :D
For slet ikke at glemme Kevin Costners mange triumferende fiaskoer ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#7 mr gaijin 16 år siden

Gode manuskriptforfattere, udemærket hovedrolleindehaver, en hit-or-miss instruktør. Det kunne blive interessant. Det kunne også blive en stinker.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#8 filmz-look 16 år siden

#5 hahaha! ja du har ret.

Skriv ny kommentar: