Tilbage i 2011 spillede Hugo Weaving den onde naziskurk Red Skull i “Captain America: The First Avenger”. Der var derefter tale om, at skurken muligvis skulle medvirke i “The Avengers” og fremtidige “Captain America”-fortsættelser. Weaving medvirkede dog ikke i “The Avengers” og kommer næppe til at medvirke i nogen fortsættelser heller.

Se også: Hvem får kvindelig hovedrolle i “Captain America: The Winter Soldier”?

Weaving udtaler nemlig i et nyt interview, at han ingen interesse har i nogensinde at spille karakteren igen. Han var glad for, at han tog rollen, men har ikke lyst til at portrættere Red Skull igen.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at Weaving får sin vilje, da han ligesom de fleste andre tilknyttet Marvels filmunivers er under en multifilmskontrakt. Han tvivler dog på, at Marvel ligefrem ville tvinge ham til at medvirke i flere film, men hvis det var tilfældet, så ville han selvfølgelig møde op.

Med eller uden Red Skull står “Captain America: The Winter Soldier” til at ramme biograferne i 2014 med Chris Evans tilbage som den ærkeamerikanske superhelt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Riqon 9 år siden

Hugo Weaving er alletiders, men Red Skull var godt nok en tynd og kedelig karakter.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 Scapegoat 9 år siden

"Nå, vi har en skuespiller som ikke _GIDER_ denne rolle, lad os tvinge ham til at spille med alligevel. For DET vil blive en god film!"
Gravatar

#3 Uncanny 9 år siden

Marvel behøver ik Weaving hvis de følger Red Skull's historie. Han var både en klon af Cap og senere besatte Aleksander Lukin, som styrede Winter Soldier. men ellers øv
"Eh, don't. Every joke, every pun, done to death, seriously".
Gravatar

#4 Hive 9 år siden

Ret uprofessionelt af Weaving, som jeg ellers havde stor respekt for, når nu han trods alt har skrevet kontrakt for flere film. Men nuvel da, han er heldigvis ikke den eneste der kan rende rundt med en rød maske på. Og ellers er der vel nok af alternativer til Marvel-skurke.
Gravatar

#5 Batsy 9 år siden

Synes de skal give Red Skull en chance, tror han har en større potentiale til at være en mere effektiv skurk.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 Aggeri 9 år siden

Passer mig udmærket, Hugo Weawing er genial og burde ikke spilde sin tid på denne ret så kedelige franchise :)
Gravatar

#7 doom WAD 9 år siden

Det fatter man efter at have set 1'eren. Hugo har nok også set den.
Gravatar

#8 PhilipRaider 9 år siden

Jeg synes, som en der er vokset op med Captain America, ikke at Red Skull er en kedelig karakter - men derimod en karakter, Hugo Weaving gjorde kedelig. Hans seneste udtalelser omkring Transformers, som han ingen interesse havde for og stort set fortryder, giver heller ingen mening - hvorfor skulle han så være med hele 3 gange?
Gravatar

#9 Riqon 9 år siden

Hive (4) skrev:
Ret uprofessionelt af Weaving


Jeg ser intet uprofessionelt i, at Weaving ikke har lyst til at gentage en rolle, der på sit bedste bare var overvejende forglemmelig.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 doom WAD 9 år siden

Mon ikke han har røde kinder og ører nu

Skriv ny kommentar: