Lige siden Brad Birds projekt “Tomorrowland” blev annonceret hos Disney, har det været omgivet af mystik. Det eneste, vi vidste, var at projektet tidligere gik under navnet “1952”, og at Damon Lindelof (“Prometheus”) står bag manuskriptet.

Se også: George Clooney i forhandlinger om Brad Birds “1952”.

Da George Clooney så blev annonceret som filmens hovedrolle, begyndte folk at spekulere på, hvad projektet handlede om. Mange mente, at skuespilleren spillede selveste Walt Disney, og at filmens omdrejningspunkt var baseret på myten om Disneys samarbejde med den amerikanske regering om at skabe propaganda, der senere skulle afsløre eksistensen af ​​UFO’er til den amerikanske offentlighed.

Det viser sig dog, at det ikke er tilfældet, da det nu er kommet frem, at “Tomorrowland” fokuserer på en ung pige ved navn Casey, den middelaldrende mand Frank og en robot, der hedder Athena. Sammen forsøger de at opklare mysteriet om forlystelsesparken Tomorrowland, der kun eksisterer i en anden dimension.

Clooney har rollen som den middelaldrende mand, mens Hugh Laurie har rollen som skurken David Nix, som er den korrupte ejer af Tomorrowland. Ingen skuespillere har udfyldt rollerne som Athena eller Casey endnu.

Det vides endnu ikke, hvornår “Tomorrowland” starter optagelser, eller hvornår filmen er sat til at udkomme.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 The Vossen 7 år siden

Lyder super interessant.
Gravatar

#2 Shadow_Dude 7 år siden

Især med Hugh Laurie som skurk
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#3 Yellow-TV 7 år siden

Lyder som en film, man skal se i biografen. Den skal da måske ses i biografen, ellers så ser jeg den på DVD.

George Clooney..... ?... hvorfor?

Så håber jeg at han spiller en passende rolle til en mand i hans alder, det ikke være gang man for lov til at se en mand i hans halvtredser spille en mand på halvtreds (her tænkes der The Expendables, The Expendables 2, Last Vegas, Death Wish efterfølgerne, The Last Stand, Bullet to The Head, osv. osv.).
Gravatar

#4 Morpheus 7 år siden

Lyder så fedt! Især med Hugh Laurie som skurk, virkelig en rolle jeg gerne vil se ham i.

Det gør det bestemt også kun bedre at Brad Bird er manden bag, han er fantastisk.

Skriv ny kommentar: