Den amerikanske skuespiller George Clooney er i forhandlinger om at snuppe hovedrollen i “Mission: Impossible – Ghost Protocol”-instruktør Brad Birds og Disneys kommende science-fiction-projekt, der har den mystiske titel “1952”.

Se også: Daniel Craig og Bill Murray i George Clooneys næste film.

Der vides endnu meget lidt om filmen, udover at Clooneys rolle sammenlignes med Roy Neary fra Steven Spielbergs “Nærkontakt af tredje grad”, der udkom tilbage i 1977.

I betragtning af hvem der er involveret, bør det ikke komme som den store overraskelse, at plot-detaljerne bliver holdt hemmelige. Filmens manuskript er nemlig skrevet af “Lost”- og “Prometheus”-forfatteren Damon Lindelof i samarbejde med filmjournalisten Jeff Jensen.

Selvom både Bird og Lindelof er tilknyttet projektet og Clooney godt på vej til at være det, så har “1952” rent faktisk ikke modtaget grønt lys endnu, hvorfor det hele endnu kan nå at løbe ud i sandet.

Dette betyder formentlig også, at rygterne omkring Birds involvering i “Star Wars Episode VII” ligesom de fleste andre rygter er falske, da “1952” vil optage det meste af instruktørens tid, skulle projektet rykke fremad.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 JokerzReality 7 år siden

Jeg er sådan lidt ambivalent omkring denne film. Lindelof's medvirken fjerner hurtigt den interesse som Bird's medvirken skaber.
Gravatar

#2 Richard Burton 7 år siden

Lækkert. Lutter god info!
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#3 Hr. Nielsen 7 år siden

Mon Bird's evner kan reddde Lindelof fra at begå endnu en plot(butt)hulsbrøler til små 150-200 millioner dollars?!?
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#4 Richard Burton 7 år siden

#3 Jeg fik aldrig set Lost og vidste ikke den havde kostet så meget. Til gengæld glæder det mig, at han tog stærkt til genmæle med den efterfølgende biofilm til kun $130 mio. Strålende comeback!
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#5 Blacksanta 7 år siden

#4, Mon ikke han snakker om Prometheus? :)
Gravatar

#6 Hr. Nielsen 7 år siden

Blacksanta (5) skrev:
Mon ikke han snakker om Prometheus?
Jo og det ved han godt:) Om jeg rammer lidt for højt med prisen måske, er hvad det er (hvad jeg nok slet ikke gør, hvis man tager de utallige kampagner med, som de måtte køre for at sælge lortet!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#7 Richard Burton 7 år siden

#6 Prometheus har været en omkostningsbevidst affære både mht. budget for film og marketing. Ifølge amerikanske medie marketing journal, var viralkampagnerne medvirkende til at holde PR udgifterne nede. Men ja, hvis vi fremover inkluderer marketing i filmbudgetter, så er film væsentlig dyrere. En film som John Carter kostede vist det samme i marketing som selve filmen.

It is widely assumed that the budget for promotion came in well under the blockbuster norm of $80+ million simply because so much of the movie’s advertisements hinged on viral internet shorts. Even though $80 million is theoretically possible for this movie, it is highly doubtful that Fox went beyond that figure thanks to Prometheus’ built in fan base.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#8 The Insider 7 år siden

Richard Burton - hvis du ikke skamroser den næste Star Trek pr. automatik, kommer jeg efter dig! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#9 Richard Burton 7 år siden

#8 Hvis den er god, skal jeg nok :)
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#10 Hr. Nielsen 7 år siden

#7 Whatever, Prometheus er stadig en lortefilm!
I have my principles - And if you don't like them, I have others

Skriv ny kommentar: