Et spil blandt venner ændrer sig på et øjeblik til en vaskeægte whodunit med ingen uden for mistanke, og i centrum har vi endnu engang Daniel Craig-detektiven Benoit Blanc.

Vi har fået en ny forsmag på Rian Johnsons næste mordmysterie, og det er svært ikke selv at sidde og forsøge at gætte med – også selvom traileren naturligvis holder nok hemmeligt til, at der ikke rigtig er nogle spor at gætte ud fra.

Det eneste, traileren fortæller os, er, at “Glass Onion” følger en gruppe venner, der sammen med Blanc inviteres ud på en græsk privat ø af milliardæren Miles Bron (Edward Norton) til en weekend, hvor de i ægte “Clue”-facon skal opklare et mord – hans mord. Aftenen tager dog en dyster drejning, da mordmysteriet bliver til virkelighed, efter en af øens gæster mister livet. Nu er det op til Blanc at finde morderen (eller morderne), inden de slår til igen.

Johnson har ligesom med “Knives Out”, den første film i franchisen, samlet sig noget af et stjerneensemble til den kommende 2’er. Foruden Craig og Norton finder vi nemlig Janelle Monáe, Kate Hudson, Madelyn Cline, Leslie Odom Jr., Kathryn Hahn og Dave Bautista.

Læs også: “Nyt ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’-klip viser en gådefuld invitation”

Instruktøren har ligesom med den første film både skrevet, instrueret og produceret filmen, der bliver den første af minimum to “Knives Out”-fortsættelser hos Netflix, efter streamingtjenesten købte rettighederne til de to opfølgere for hele 469 mio. dollars fra Lionsgate.

“Glass Onion: A Knives Out Mystery” får premiere den 23. december på Netflix.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: