Optagelserne til “The Wolverine” er i fuld gang i Japan og Australien, og nu er der dukket et nyt rygte op, der muligvis afslører, at en velkendt mutant fra tidligere film dukker op i en mindre rolle i den kommende superheltefilm.

Se også: Første officielle kig på Hugh Jackman i “The Wolverine”.

Mens det endnu blot er et ubekræftet rygte, så er der dog tale om, at den hollandske skuespillerinde Famke Janssen, som spillede Jean Grey i Bryan Singers tre første “X-Men”-film, har filmet en eller flere scener til “The Wolverine”.

Grey døde som bekendt i “X-Men: The Last Stand”, men siden “The Wolverine” er en prequel, er der derfor stadig rig mulighed for at bringe hende tilbage.

“The Wolverine” er baseret på en række tegneserier fra 1980’erne, der omhandler Wolverine og hans rejse gennem Japan. Udover Jackman er også Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Svetlana Khodchenkova, James Fraser og Luke Webb på rollelisten.

Filmen instrueres af James Mangold (“3:10 to Yuma”) ud fra et manuskript af Christopher McQuarrie (“The Usual Suspects”) med henblik på udgivelse til næste sommer.

Udover “The Wolverine” er 20th Century Fox også på vej med en fortsættelse til sidste års “X-Men: First Class”, der hedder “X-Men: Days of Future Past”, som igen instrueres af Matthew Vaughn. Optagelserne til filmen starter næste år, hvorefter den efter planen udkommer i sommeren 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Pissed_Squirrel 11 år siden

Brian Singer har ikke lavet de 3 første X-Men film, kun de 2. Det var Brett Ratner der lavede The Last Stand.
Gravatar

#2 Takeshi_K 11 år siden

Det må vel være mellem X-Men and X2 så. Jeg håber den bliver fed.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#3 moulder666 11 år siden

Grey døde som bekendt i "X-Men: The Last Stand", men siden "The Wolverine" er en prequel, er der derfor stadig rig mulighed for at bringe hende tilbage.


Og derudover:
Så vidt jeg husker skete der noget lignende i tegneserierne, hvorefter hun "kom til live" på en eller anden mærkelig måde igen - er der nogen der er lidt mere tegneserienørd, der kan bekræfte/afkræfte det? :-)


Derudover: Wolverine var ikke just den bedste superheltefilm i verden, men Hugh Jackmans præstation var bestemt ganske acceptabel - så jeg håber da, at den næste bliver genial!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 Trixter 11 år siden

kan det have noget med tilnavnet phoenix at gøre.


hvad er det nu en fugl phøniks er ;)
Gravatar

#5 Slettet Bruger [220927082] 11 år siden

#3 -

http://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Grey

Hun har været død og er blevet genoplivet et par gange efterhånden, men er p.t. ikke at finde i tegneserierne, så vidt jeg ved.
Gravatar

#6 moulder666 11 år siden

Trixter (4) skrev:
kan det have noget med tilnavnet phoenix at gøre.


hvad er det nu en fugl phøniks er ;)


Vist nok en sød lille pipfugl, der minder lidt om en kanariefugl - med et mindre selvantændelsesproblem! :P

Hehe - havde sgu lige glemt, at hun også var Phoenix....
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 Stilund 11 år siden

Men hun dør da også i X-men 2 til sidst og genopstår ved vandet(er det ikke det man kan se ved/i vandet? Så det er jo ikke helt nyt at hun dør


Men håber at hun får en mere respektabel rolle i den nye, hvis det er hende der er tale om, end "The last stand" da historien var noget tynd efter min mening.
Gravatar

#8 Aggeri 11 år siden

Aronofsky havde lavet den franchise til det pureste guld ;(
Gravatar

#9 Mister Marvel 11 år siden

nu læste jeg også at den ikke skulle være en Prequel , men en sequel som måske skulle foregå efter X-men 3 , og dette synes jeg meget godt om, fordi PQ er ok, men originale historier er nu bedst .
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#10 Mister Marvel 11 år siden

jeg kom da lige i tanke om, ingen ringere end MADELYNE PRIOR , og hvis i undre jer over hvem hun er, jamen så tjeck wikipedia :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: