Optagelserne til den længe ventede “The Wolverine”, der igen ser Hugh Jackman vende tilbage til karakteren, han for første gang spillede for tolv år siden, begyndte sidste måned, og det første billede fra filmen som Wolverine er nu blevet udsendt.

Se billedet her.

“The Wolverine” er baseret på en række tegneserier fra 1980’erne, der omhandler Wolverine og hans rejse gennem Japan. Udover Jackman er også Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Svetlana Khodchenkova, James Fraser og Luke Webb på rollelisten.

Filmen instrueres af James Mangold (“3:10 to Yuma”) ud fra et manuskript af Christopher McQuarrie (“The Usual Suspects”) med henblik på udgivelse til næste sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 David Munch 11 år siden

Han ser godt nok mindre ud i kropsbygningen end normalt?
Gravatar

#2 Mister Marvel 11 år siden

måske, måske, det kan også være blledet.....

Men håber det blir en god film, kunne være godt for franchiseren.....

gad vide hvilken (evt) rolle han kommer til at få i XMF-2 :DOFP ..


„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#3 Ispep 11 år siden

Jeg er virkelig spændt på dette projekt. Har en god mavefornemmelse. Det glæder mig at Mangold overtog. Så bliver cgi-delen sparet. Jeg håber naturligvis også på en noget mere gritty udgave af Wolverine end vi tidligere har set.
Gravatar

#4 Therien 11 år siden

Ingen Aronofsky, ingen nævneværdig interesse..
Gravatar

#5 bjarke 11 år siden

...labert blodåre monster...! Well, den kan forhåbentligt kun blive bedre end X-Men Origins: Wolverine...
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#6 SalSolo 11 år siden

Ispep (3) skrev:
Jeg er virkelig spændt på dette projekt. Har en god mavefornemmelse. Det glæder mig at Mangold overtog. Så bliver cgi-delen sparet. Jeg håber naturligvis også på en noget mere gritty udgave af Wolverine end vi tidligere har set.


Helt enig og ved at de vælger hans japanske historie, så skal den være gritty ..det var hele essensen af 80'er historien ..det kan dog også betyde et kæmpeflop, hvis han ikke fanger stemningen .. men jeg tror det går :)
Gravatar

#7 Snyltetast 11 år siden

Er stadig spændt på den... Det skal nok blive interessant. :)
Gravatar

#8 Jack Slater 11 år siden

Troede stadigvæk kun at det var måske at denne film ville blive lavet, det viser bare hvor meget at jeg ved :)

Bliver spændende at de hvordan den bliver, håber de lægger lidt afstand til den forrige origins-film ifht. visuel stil osv. det er vigtigt at filmen føles ny og anderledes da der har været rigelige film med Wolverine (hvis man tæller X-men filmene med)
Gravatar

#9 Michael2t 11 år siden

Var planen ikke, at Hugh Jackman skulle blive noget større, end han normalt er, ved at træne og "fortære hele kyllinger"? Var man ikke bange for, at hans kropsbygning ville minde for meget om Clint Eastwoods, eller var det kun, da Aronofsky var instruktør?
Gravatar

#10 Therien 11 år siden

Kan ikke se hvad der skal være så interessant.. Mainstream instruktør, mainstream film, stadig Hugh Jackman.. Den ligger lige til højrebenet! Vi får mainstream Wolverine film der er en stjerne eller to bedere end den forrige - som var en elendig mainstream film...

Skriv ny kommentar: