Warner Bros. er for tiden travlt beskæftiget med at få gang i en ny film omkring manden af stål, hvilket har ført til diverse rygter omkring, hvem der muligvis kan komme til at skulle stå bag kameraet på projektet.

Et af disse har handlet om “V for Vendetta”-instruktøren James McTeigue, som ifølge rygtet vil instruere med Wachowski-brødrene som producere.

Nu har McTeigue så udtalt sig omkring rygtet, hvoraf han fortæller lidt om, hvad han ville gøre med en film om Superman.

”Jeg tror at hvis jeg var nogensinde skulle lave noget Superman-relateret, ville jeg lave et komplet reboot – faktisk tage det i en uventet retning,” udtaler McTeigue.

For nylig tabte Warner Bros. en retssag, hvor de mistede rettigheden til at berette om oprindelseshistorien for Superman, hvilket McTeigue kun kunne glæde sig over, da han mener, at det er noget, som folk er ved at være gået trætte i – der har været nok historier om helte, der vokser op.

Warner Bros. har indtil 2011 til at færdiggøre en ny film om Superman, ellers vil deres rettigheder for film omkring Manden af Stål være udløbet. Så McTeigue eller ej så skal filmselskabet til at rubbe neglene, hvis de skal nå den deadline.


Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Lord Beef Jerky 11 år siden

McTeigue og Warchowski? Fuck, det bliver elendigt! Haha!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#2 Riqon 11 år siden

Du har min fulde støtte, McTeigue (in case you were wondering).

#1 - Ligesom "V for Vendetta" var elendig? eller?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Jeden 11 år siden

V for Vendatta var nu fed synes jeg.. Og så har han ret når han siger, at folk er ved at være trætte af historier om helte der vokser.
Gravatar

#4 Buzz 11 år siden

hvem stå i kø for at få rettigheden til Superman, nogle der hved ?
Gravatar

#5 rockysds 11 år siden

#4 Familien til Jerry Siegel, den ene af skaberne af Superman.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#6 Deadagain 11 år siden

Drop nu Super man han er så røv syg
Gravatar

#7 Riqon 11 år siden

Sådan nogle rettigheder (evt. bare filmrettigheder) må kunne købes igen. Jeg ser gerne en lidt mere macho fortolkning af superman-figuren i stedet for den gamle "mors dreng i svømmetøj" tilgang til materialet. Vil gerne se en Superman, der svarer til ham på billedet - muskelbundt badass. :)

#3 - Ja, jeg syntes også selv at V for Vendetta var en udsøgt fornøjelse.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Buzz 11 år siden

#7 superman på steroider?
Gravatar

#9 Kviesgaard 11 år siden

#8

Nej. Gule solstråler, masser af gule solstråler. Det giver rumvæsner superkræfter og Schwarzeneggerlignende fysik (fra før han blev guvanør). Vi andre dødelige jordboer må bare nøjes med hudkræft.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#10 Lord Beef Jerky 11 år siden

#2 Jep, synes filmen var fyldt med noget værre lommefilosofisk sludder, karaktererne flade og som ren underholdning fungerede den slet heller ikke. Forstår ikke hvad pøblen ser i det makværk.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: