Om ikke så længe er sommeren over os, og med den er der store forventninger til årets sommer-blockbuster. Et af de helt store kandidater er den tilbagevendende piskesvingende, kække og eventyrlystne Indiana Jones, som vender tilbage efter 15 års pause. “Indiana Jones and the Dial of Destiny” bliver et eventyr både gamle og nye fans forhåbentlig kan nyde.

I forbindelse med udgivelsen af filmen har legetøjfirmaet Hasbro valgt at lancere actionfigurer med filmens hovedpersoner. Både Harrison Fords Indy og hans guddatter, Phoebe Waller-Bridges Helena Shaw, bliver lavet i plastik af interesse for både fans af filmen og samlere. De tidligere film har også fået figurer lanceret i forbindelse med, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at den gamle, men handlekraftige Indy får tilegnet en ny figur. Figurerne kan bestilles i løbet af april, men hvis du vil købe dem i butikker, må du vente til efteråret.

Indiana Jones / Filmz.dk Helena Shaw / Filmz.dk Helena Shaw / Filmz.dk Helena Shaw / Filmz.dk Indiana Jones / Filmz.dk Indiana Jones æske / Filmz.dk

“Indiana Jones and the Dial of Destiny” udkommer i danske biografer den 29. juni 2023. James Mangold, som har instrueret “Logan” og en af de kommende “Star Wars”-film, er instruktør. Over for Ford og Waller-Bridge spiller Mads Mikkelsen den tyske Jürgen Voller. Filmen er skrevet af Jez Butterworth og John-Henry Butterworth (“Le Mans ’66”) samt David Koepp (“Jurassic Park”).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: