“Logan”- og “Narcos”-skuespiller Boyd Holbrook og “The Resident”-skuespillerinde Shaunette Renée Wilson slutter sig til stjernecastet i “Indiana Jones 5”.

Instruktør James Mangold har tidligere arbejdet sammen med Holbrook på den fantastiske Western-inspirerede X-Men-film “Logan”, hvor Holbrook spillede filmens skurk. Om vi får den 39-årige skuespiller at se som bad guy igen, ved vi ikke endnu, selvom det absolut ikke er utænkeligt.

Wilson har i modsætning til Holbrook ikke før arbejdet sammen med Mangold, og “Indiana Jones 5” bliver uden tvivl hendes største rolle til dato. Hun er mest kendt for hospitalsdramaserien “The Resident” og en mindre rolle som en Dora Milaje-kriger i “Black Panther”.

Læs også: “Mads Mikkelsen roser Indiana Jones 5: Alt han ønskede det ville være”

Wilson og Holbrook slutter sig til den danske Hollywoodstjerne Mads Mikkelsen, “Fleabag”-stjernen Phoebe Waller-Bridge, den tyske “King Kong”-skuespiller Thomas Kretschmann og selvfølgelig Indiana Jones selv, Harrison Ford.

“Indiana Jones 5” markerer første gang, at en film i den højt elskede franchise ikke er instrueret af instruktørlegenden Steven Spielberg. Denne gang lader han James Mangold styre skuden, og i stedet agerer Spielberg producer på filmen.

Vi kan glæde os til at se Indiana Jones’ næste eventyr i de danske biografer den 29. juli 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 nwinther 3 år siden

Tror Critical Drinkers formodninger om denne film, er rigtige.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: