To “Infinity War”-ofre er blevet skrevet på rollelisten til “Spider-Man: Far From Home”.

To af ofrene for Thanos’ dødelige knips i “Infinity War” er tilsyneladende vækket til live i “Spider-Man: Far From Home”, der ellers skulle foregå få minutter efter den kommende “Avengers 4” – ifølge Sonys Amy Pascal.

Hvis man gerne vil undgå potentielle spoilere, skal man selvfølgelig klikke væk nu.

Vulture bekræfter nemlig at Samuel L. Jackson og Cobie Smulders vender tilbage i den kommende “Spider-Man” som henholdsvis Nick Fury og Agent Maria Hill, der ellers forsvandt i post-credit-scenen i “Infinity War”, der for nyligt er blevet udgivet – se den her.

Det vil sige, at de enten, sammen med Peter Parker selv, vækkes til live i “Avengers 4”, eller at de er med i “Far From Home” på en anden måde, hvad end det er i et flashback eller noget lignende.

Samuel L. Jackson er også med i Marvels næste film “Captain Marvel”, der får premiere den 8. marts, men den foregår i 1990’erne, hvor det altså vil være en yngre Nick Fury, der medvirker.

“Avengers 4” får premiere den 25. april, og derefter får “Spider-Man: Far From Home” dansk premiere den 11. juli 2019.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Edward Teach 8 måneder siden

Selvfølgelig er de det. Alt det der sker i IW, er eller bliver, ligegyldigt. Hvor folk virkelig var i chock, ved flere af de mange "death", så var der ingen der havde den følelse, da de gik ud fra salen.. for "jamen de skal være med senere"

#2 santy2 8 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]

#3 santy2 8 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: