Sidste år kom det frem, at Columbia Pictures planlægger en genindspilning af Paul Verhoevens sci-fi-actionfilm “Sidste udkald” fra 1990. Filmen var løst baseret på Philip K. Dicks novelle “We Can Remember It for You Wholesale” iført en god portion Arnold-action.

Produceren Neal Moritz kan nu fortælle, at remaket i højere grad vil tage udgangspunkt i Philip K. Dicks novelle end være en direkte genindspilning af Verhoevens film.

Muligheden for at kunne sidde i en stol og blive, hvem du ønsker at være – for mig var det det, der interesserede mig mest,” siger Moritz, der også fortæller, at planeten Mars ikke vil spille en rolle i den kommende film.

I Verhoeven-filmen spillede Arnold Schwarzenegger byggeriarbejderen Douglas Quaid, der i året 2084 fører et tilfredsstillende liv sammen med sin attraktive kone Lori. Men efter et fejlslaget hukommelsesindgreb gennem firmaet Rekall forandrer Quaids liv sig radikalt: Skumle typer vil pludselig slå ham ihjel, og han erfarer, at han måske slet ikke er den, han tror, han er.

Den nye film skrives af Kurt Wimmer, der tidligere har skrevet og instrueret “Cubic” og “Ultraviolet”.

Se også: Kurt Wimmer skriver remake af “Sidste udkald”.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 moviefan20 13 år siden

Det lyder som en god idé! Jeg har aldrig været fan af den gamle udgave, men udsigten til at den skulle tage mere udgangspunkt i novellen pirrer min interesse.
Gravatar

#2 kristian 13 år siden

et kæmpestort 'men' er manus-skripteren Kurt Wimmer, en mand kemisk renset for talent og smag. Især Equilibrium, Ultraviolet og Law Abiding Citizen er rædsomme film på et hvert niveau, så det er smerteligt at manden får lov til at klemme sine klamme fingre om Dick.
Gravatar

#3 frankdrebin 13 år siden

"Get your ASS to Moon!"
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 13 år siden

Uf, elsker Schwarzenegger og Verhoeven, så originalen ville nok lande på min top 100. Heldigvis lyder denne genindspilning som noget helt andet, men Wimmer er sgu et noget uheldigt valg...
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 Eat this 13 år siden

Lyder som et nyt Preditors projeckt... altså ligger tæt på arnolds film og alligevel ikke.

Kan godt li' Cubic men syntes Ultraviolet er noget lort.
Gravatar

#6 Nukleon 13 år siden

Equilibrium eller Cubic som den vist kom til at hedde her var nu en udemærket film, men mere i form at dens visuelle indtryk og actionscener, især nærkampsudgaven af Gun Kata til sidst. Historien er tålelig og en ok modernisering af 1984, Christian Bale bærer rollen udemærket. Den er især imponerende pga. dens temmelig lille budget, "kun" 20 millioner, og alligevel har den et imponerende cast.
Gravatar

#7 chandler75 13 år siden

Jeg synes, at "Cubic" var rigtig fed. Selvom den hugger meget fra andre film og ikke har en voldsomt dybsindig historie, var den fantastisk flot udført og med en fremragende Christian Bale.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#8 Hr. Nielsen 13 år siden

Jeg synes også 'Cubic' var god. Intet mesterværk og fyldt med forklaringsproblemer, hvis man kigger dybere på den, hvad man nok heller ikke skal. Men som solid underholdning fandt jeg altså at den fungerede flot nok i sin tid. Wimmer har så kun lavet Bollbæ siden desværre....
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#9 filmz-Martychris 13 år siden

#7 hedder den ikke Equlibrium? Mener man lavede navnet om til Cubic i danmark, da man mente at det var for svært at udtale Equlibrium! Tror også det var på grund af den film at Bale fik batman rollen!!!
"You can call me Dennis!"
Gravatar

#10 filmz-Utyske 13 år siden

Hvis man vil have "Equilibrium" på BD, nu da snakken er faldet på den, kan jeg kun anbefale at få fat i den japanske udgave. Alle andre udgaver jeg kender til, er cropped og med et fesent DD-lydspor.

#9 -

Ikke kun i Danmark, den hed det også andre steder i EU, da den kom på dvd. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

Skriv ny kommentar: