Lige siden Disney opkøbte Lucasfilm og annoncerede, at de ville lave en ny “Star Wars”-trilogi, fløj det rundt med rygter om, hvem der ville stå for at instruere filmene. “Star Trek”-instruktør J.J. Abrams var rygtet af flere omgang og er nu tilsyneladende blevet bekræftet som instruktør af “Star Wars Episode VII”.

Se også: Instruerer Zack Snyder en “Star Wars”-spin-off?

Nyheden kommer fra hjemmesiden TheWrap, der skriver, at de har oplysningerne fra en person, som har kendskab til produktionen. Hverken Disney, Lucasfilm eller Abrams’ talentbureau CAA har dog endnu valgt at be- eller afkræfte nyheden, så det må stadig betragtes som et rygte.

Ifølge TheWrap var den anden største mulighed “Operation Argo”-instruktør Ben Affleck, der dog ikke endte med at få opgaven af ukendte årsager. En forklaring kunne dog være, at Abrams har erfaring med store computereffekter, mens Affleck mest har lavet mere jordbundne film.

Hjemmesiden /Film bakker desuden TheWraps historie op, idet deres egen insider har fortalt dem, at Abrams er blevet valgt efter varm anbefaling af Steven Spielberg, som var den første instruktør, der fik tilbudt muligheden for at lave “Star Wars Episode VII”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (65)
Gravatar

#1 Mister Marvel 11 år siden

hmmm.........Det kunne da lyde interessant, men hvis det virkelig er sandt, hvem vil så (Hvis og hvis) stå bag en evt. startrek 13???
Og her tænkes selvfølig på en mulig forsættelse til den nuværende og kommende startrek Into darkness film, fordi kan han instruere begge universe på een gang???

I guess we´ll see :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 elwood 11 år siden

Manden kan multitaske, som man kan se, hvis man så hele nyheds billedet.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 mardal 11 år siden

Brace yourself

Light Flares are coming
Gravatar

#4 steadi07 11 år siden

Men sidste nyhed angående J.J. Abrams var netop om, at han aldrig ville instruere fordi, at han var al for stor fan?
Gravatar

#5 Riqon 11 år siden

Han agter nok at lave en crossover til Star Trek-universet. Den kommer til at hedde "Phasers vs Sabers".
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 elwood 11 år siden

Må blive et helvede og sku rundt til Sci-Fi Cons, hvis man ender med både og ha med Star Wars og Star Trek og gøre.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 Tarantrier 11 år siden

Er det ikke et lidt kedeligt valg? Lidt for sikkert? Udover at levere vel-produceret action, så synes jeg Abrams mangler de helt store og visionære egenskaber som instruktør og filmskaber, hvilket instruktøren af en ordentlig Star Wars-film bør have (George Lucas/prequel-bashing frabedes venligst!)...
Remember, always be yourself. Unless you can be Batman. The be Batman.
Gravatar

#8 Mister Marvel 11 år siden

Jeg tvivler ikke på hans kompetencer, angående starwars, nææ finder det blot overraskende at det blir ham, håber han gør det lige så godt med SW som med startrek, fordi uden ham intet nyt startrek, og den måde han har forvandler trek på, er ganske fremragende.

Har nu fået netflix, og i den forbindelse vil jeg da nævne fringe, en serie han jo også står bag sammen med de andre instruktører fra trek(Burke, orci og kurtzman ) , og wauw, den er fantastisk, (der ligger kun de to første sæsoner på NF , men håber da også de tre andre sæsoner kommer) og der jeg ville hen var at når han kan lave en så fremragende serie frygter jeg intet skidt for starwars, eller startrek overhovedet :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#9 elitehater 11 år siden

OK Abrams er jo det sikre valg. Affleck synes jeg straks lyder meget mere spændende, tror han har en ganske lys fremtid som instruktør.
Gravatar

#10 SiniSael 11 år siden

#8 skam dig for at først opdage Fringe nu! >:(

Ellers håber jeg da de vælger en anden - Abrams kan sikkert lave noget frisk og sikkert set med hollywood Fatcats øjne, men SW er for mig så fucked up alligevel at jeg HÅBER de rebooter lortet eller laver en ny og BEDRE kanon med den nye trilogy vi kan smide de gamle restaureret 3D versioner til helvede! Forstå mig ret - de 4-6 er gode - men synes kvaliteten er mindsket og specielt magi'en ved dem er falmet, med opdateret effekter, farverne specielt på deres sabers skifter hele tiden, også skridtet til 3D var for mig den sidste dråbe til et overfyldt bæger.

Affleck kunne faktisk være et ret godt bud på en anderledes SW - en mere jordnær historie end at en mand vælter en republic, som derudover er så gennemsyret ond, at 1100 +/- jedi riddere ikke kan føle der er noget lunkent ved ham.

Faktisk historien i KOTOR -
hvor en Sith lord har fået fjernet sit hukommelse og bliver sat til at stoppe hans Apprentice som er igang med at starte en krig imod republikken
- kunne være et kanont udgangspunkt for Affleck. Da det netop ikke viser de fraktioner som direkte god og ond.

Faktisk kunne udgangspunktet sagtens være en NON-Jedi - en Trooper evt. - dog selvklart for nemt at lave en zap zap action brag ud af det. Men uden at have læst det, tænker at der er rigelig fan fiction og licensed fiction at de kan lave noget fornuftigt ud af en ny SW, men forholder mig kritisk da vi sikkert får lort af den samme klasse som 1-3 desværre.

Skriv ny kommentar: