Instruktøren af den kommende “Shrek 2”, Andrew Adamson, fortæller hvordan slutningen på den første film gav dem problemer. Den var for godt skruet sammen til at de let kunne fortsætte historien:

”Men det tvang os faktisk til skubbe historien igennem flere twists og forhindringer, som gør at filmen ikke falder ind de typiske klichéer der er forbundet med efterfølgere.”

Da et 3. kapitel også er på vej, har de denne gang forberedt sig på at “Shrek 2” skal kunne fortsættes: ”I den første film lærte Shrek at han til en vis grænse kunne elskes. I denne film lærer Shrek at elske, og på et tidspunkt skal han lære at elske sig selv. Så der er stadig mere der kan fortælles med disse figurer,” fortæller Andrew Adamson.

“Shrek 2” får dansk premiere i slutningen af 2004.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-flammable 16 år siden

Når nu 1'eren var så fuldendt og sluttet er det da irriterende at de insisterer på at forsætte for franchisens skyld, i stedet for at være originale og starte på noget helt nyt.
Gravatar

#2 filmz-psmadsen 16 år siden

ja ;-)
hehe
Gravatar

#3 PredatorX 16 år siden

Jeg synes nu ikke det kan være så svært at lave en sjov/god Shrek efterfølger. Jeg glæder mig super meget til den, og traileren ser rå griner ud.

Pixar måtte meget gerne lave en Monsters Inc 2 fx. Ville fandeme gerne se mere til Mike og Sully! Men indtil videre kan jeg snildt underholdes med at se mere til Shrek & Donkey. Og Shrek slutter altså ikke mere "fuldendt" end ETHVERT andet eventyr, hvor karakterene sagtens kan tåle flere eventyr. Så hallo: drop den tåbelige kritik.

Raiders Of The Lost Ark har en af de bedste slutninge EVER, skulle de også bare have nøjes med den ene film? Eller droppet Aliens fordi Alien var god nok? Tænk lige på hvor godt Toy Story 2 virker i forhold til den første? Shrek 2 har masser af potentiale.

Eller droppet MIB2 fordi MIB1 var... nå ja dér skulle de nok have stoppet mens legen var god...
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 filmz-psmadsen 16 år siden

ja efter min mening skal man ikke fortsætte noget man har valgt at afslutte. men det er sådan set bare fordi det som regel bliver noget makværk når de folk der tager over efter en "lukket film/filmserie" tit har problemer med at føre universet videre. Det er selvfølgelig ikke tilfældet i f.eks. Alien tilfældet, og med den rette instruktør, og den rette idé i baglommen har jeg intet imod efterfølgere til "lukkede film".
hehe
Gravatar

#5 Vampiress 16 år siden

well kan personligt nævne mange historier hvor den slutter lukket, det er godt nok bøger, men stadig.
Jeg har det næsten altid sådan jeg egentlig gerne vil vide hvad der skete efter filmen er slut. Specielt hvis det er fængende personligheder der er brugt og det er de da helt klart i Shrek

Skriv ny kommentar: