Lige så imponeret modtagelsen var af den første “Star Wars: The Force Awakens”-trailer, lige så uimponeret har den været af den første trailer til “Star Trek Beyond”. Nu svarer instruktør Justin Lin på kritikken.

Se også: Første trailer: Kirk og Spock er atter tilbage i “Star Trek Beyond”

For den nye “Star Trek”-instruktør er allerede med den første trailer kommet under massivt pres. Men Justin Lin minder om, at det er altså kun halvandet minut af den samlede film, som folk har set:

”Altså, det er halvandet minut, du ved… og der var andre versioner, som var meget mere traditionelle,” siger Justin Lin til Slashfilm.

J.J. Abrams’ afløser på “Star Trek”-franchisen har dog med vilje ikke gået efter det traditionelle – det, håber han, kan ses i traileren:

”Med trailers så forvandler du en to-timers film til halvandet minut. Det eneste, jeg håber, den viser, er, at vi forsøger at være modige og tager chancer.”

“Star Trek Beyond” får dansk premiere d. 7. juli i 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Stetso-G 6 år siden

"Lad os tage actiondelene og nogle punchlines og lim det sammen med noget populært musik"

Lig med:

"Vi forsøger at være modige og tager chancer"

*slow clap*
Gravatar

#2 st0rm 6 år siden

Det er ikke hvordan traileren er klippet sammen, det er den stinkende lort af en film!

Stop med at lave Fast & Furious agtige Star Trek film forhelvede!
Gravatar

#3 skywave 6 år siden

Det man har set i traileren ligner mere end action-spækket kaboom-film, end en intelligent sci-fi med glimt i øjet...Den ene joke man så, virkede forceret og ikke spor naturlig...Jeg er nok nødt til at se den, da jeg er inkarneret trekkie,,,,men hvor ville jeg ønske det var JJ Abrams, der havde fingrene i filmen....stilen falder helt ved siden af
Gravatar

#4 David Munch 6 år siden

Jeg synes nu det var en meget traditionel trailer.. For en action film.
Gravatar

#5 Dolle19 6 år siden

Jeg undre mig mere over 50-51 sek ind i traileren køre han på enligner nutidens motorcykel/crosser, hvilket virker lidt underligt at eksister i det univers?
Er ikke besat af Star trek, så venter med at se den til den udkommer i butikkerne.
Traileren minder mere om en mix af Fast an furious møder Guardians Of The Galaxy vs Star wars against Independence Day...
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#6 Naggzu 6 år siden

Stor fan af de første to film, og glæder mig til denne også. Ja det er måske lidt action præget trailer vi ser, men som manden siger, så er det jo kun en bid af filmen. Hvis der er den samme humor og stil som i de sidste to, så er det helt sikkert et hit i min bog.

I mit objektiv er Star Trek på højde med Star Wars, dog vil jeg sige at de skal oppe sig for at matche den nye Star wars.
Gravatar

#7 Godsize 6 år siden

Jeg synes mest af alt, at Star Trek fans opfører sig pigefornærmet.

Ud fra traileren ser vi jo kun de hjernedøde actionsekvenser, akkompagneret af Beastie Boys' "Sabotage".

Mon ikke trailer #2, når den kommer, appellerer noget mere til Trekkies.

Anyways, ser ud til jeg er alene med den holdning, så jeg er nok minoriteten her.
Hahaha! You think this is the real Quaid? It is!
Gravatar

#8 cain 6 år siden

Hvad havde folk forventet? Den sidste furious var så pivringe at jeg ikke kunne se den færdig, den var simpelthen for snot dum.
Gravatar

#9 Business Monkey 6 år siden

Jeg synes det er et pudsigt argument, når man siger at en etminuts trailer kun viser et minut af en hel film.

Traileren viser jo mange forskellige scener fra filmen, så den giver jo et indtryk af, hvis ikke hele filmen, så en vis, betydelig del af filmen (actionsekvenserne), og det er den del, der tilsyneladende skuffer folk.

At du kan klippe en trailer til at udtrykke forskellige stemninger, ændrer ikke ved at de scener som den viser indeholder netop det den viser, og det kan ikke undgå at give et vist indtryk af filmen, som selvfølgelig ikke er komplet, men stadig ikke kun et minut...

Skriv ny kommentar: