Forventningerne til Christopher Nolans sci-fi-film ”Interstellar” er tårnhøje. Men skal man tro de første anmeldelser af filmen, har instruktøren ikke lavet det ubestridte mesterværk, mange af os havde håbet på.

Se også: ”Interstellar” kan opleves på 70 mm-film i Imperial

The Wrap skriver, at filmen illustrerer både det gode og det dårlige ved Christopher Nolans evner som instruktør. Visuelt er filmen fantastisk, men det katastrofale tredje akt hiver ned i det samlede regnskab, lyder vurderingen.

Screen Daily priser også filmen for dens visuelle effekter og kalder filmen for et til tider ”imponerende spektakel”. Desværre tager Nolan munden for fuld og historien kan ikke rigtig hamle op med ambitionerne.

Den britiske avis The Telegraph er mere begejstret og tildeler filmen 4 ud af 5 stjerner med ordene: ”Tæt på at være et mesterværk”.

IndieWire er også vilde med Nolans seneste og giver den følgende roser med på rumfarten: ”Filmen formår at gøre sit utrolige koncept troværdigt – selv det vanvittige klimaks, der strækker sig gennem tid og rum med eksplosioner af psykedeliske billeder ender i sidste ende med at give mening.”

Hvad vi mener om “Interstellar” her på Filmz, kan du læse, når vores anmeldelse lander engang i næste uge.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 akerman 7 år siden

Det lyder lidt som The Fountain? Både historien og kritikernes vurdering.
Gravatar

#2 ego fantastic 7 år siden

Glæder mig sku til d. 5 november :)
‎"My cock just passed away - I was wondering if I could bury it inside you?"
Gravatar

#3 X&O 7 år siden

Jeg glæder mig til selv at se den, men ud fra hvad jeg har læst rundt omkring, så virker det også som om Nolan har rykket op i en klasse, hvor hans film skal kunne noget ud over det sædvanlige for at få de rigtig gode anmeldelser.
Gravatar

#4 Ispep 7 år siden

Umiddelbart splitter den folk. Det visuelle er der dog enighed om; imponerende. Nogle har bøvl med de svære teorier af Kip Thorne, andre hæfter sig ved manglende logik og overambitiøs kalder nogen den (det er så blevet et kritikpunkt åbenbart) men filmen vil tydeligvis skabe debat. Det bliver spændende at følge med de næste par uger ;). Synes det er helt ok at se Nolan i lidt modgang og håber næsten anmeldelserne fortsætter sådan ;)
Gravatar

#5 Driver 7 år siden

Ispep (4) skrev:
Synes det er helt ok at se Nolan i lidt modgang og håber næsten anmeldelserne fortsætter sådan

Hvorfor?

Men det med at dele vandene og blive blandet modtaget, det gjorde Nolan jo så sent som med TDKR.

Men det er klart, at dette tema, skaber mere debat og jeg forventer sådan set en lidt lignende situation som med Snowpiercer, hvor nogle ikke kunne forstå eller kapere det komplekse plot og farfetched scenarie og andre åd det råt - Her taler jeg først og fremmest om publikum, for anmelderne, var næsten alle ovenud tilfredse med den.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#6 Ispep 7 år siden

#5

Hvorfor? Fordi jeg synes det kan være ligeså interessant at se, hvordan folk kan reagere forskelligt på indholdet alt efter præferencer, smag og nok også forståelse. Men den har fået folk til at reagere og def synes jeg er et positivt tegn. Jeg er faktisk blevet mere spændt nu.

TDKR vil jeg nu ikke mene splittede særligt mange. Alle var enige om den måske ikke nåede TDK, men overall flot afsluttet punktum.

Snowpiercer har jeg lige set og den var for mig faktisk en lille skuffelse og slet ikke så begavet som håbet på. God ramasjang men burde have været mere skarp. Effekterne stank, desværre. Endt dog på en 7/10. Seværdig, men hurtigt glemt.
Gravatar

#7 Baby Strong 7 år siden

Den skal ses i bio uanset hvad.
Gravatar

#8 Driver 7 år siden

# 6

Spørgsmålet var til dig, fordi du fik det til at lyde som om, at du ønskede modgang til Nolan, men det du så rigtig mente, var at du ønskede blandede reaktioner og oplevelser fra publikum og anmeldere.

Resten i mit indlæg, var ikke henvendt til dig, men til artiklen her. Det burde jeg have redegjort eksplicit, det kan jeg godt se.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#9 Baby Strong 7 år siden

#8

#4 skriver: "umiddelbart splitter den folk" og "synes det er helt ok at se Nolan i lidt modgang".

Du/#8 skriver: "men det du så rigtig mente, var at du ønskede blandede reaktioner og oplevelser fra publikum og anmeldere".

Undskyld, men hvad er det du ikke forstår?
Gravatar

#10 Ispep 7 år siden

#9

Nemlig!

Tjekkede "what the Flick" anmeldelsen, som man kan se på youtube i videoform og de var mildest talt på herrens mark med filmen. Ulogisk, meningsløs med tunge teorier som ikke er gjort forståelige. Det ser virkelig ud til at Nolan for første gang har skabt en provokerende film. Jeg er så meget spændt nu ;)

Skriv ny kommentar: