“Insecure”-stjernen Issa Rae er det første nye navn i Sony Pictures’ kommende “Spider-Man: Into the Spider-Verse”-opfølger, rapporterer The Hollywood Reporter.

Sonys Oscar-vindende animationsfilm blev både en kæmpe kritisk og økonomisk succes, da den i 2018 introducerede filmverdenen til en ny Spider-Man, Miles Morales. Det betød selvfølgelig også, at der ikke gik længe, før en 2’er var blevet annonceret.

Siden da har vi dog måttet vente længe på nyt, men på det seneste, er produktionen begyndt at røre på sig. Først blev en ny instruktørtrio bestående af Joaquim Dos Santos, Justin K. Thompson og Kemp Powers annonceret, og nu er Issa Rae altså med ombord.

Selvom vi endnu ikke ved meget om filmens plot, kan vi dog glæde os over, at Rae efter sigende kommer til at lægge stemme til Jessica Drew, bedre kendt som Spider-Woman. Dermed bliver det den næsten 50 år gamle karakters spillefilmsdebut.

Fra den originale films cast kan vi forvente at se både Shameik More (“Dope”) og Hailee Steinfeld (“Bumblebee”) tilbage i deres roller som hhv. Miles Morales og Gwen Stacy.

Læs også: “MCU-rygte: Miles Morales er fundet – muligvis med i ‘Spider Man 3′”

Rae har i de seneste år fået sit gennembrud med HBO-serien “Insecure”, hvor hun både agerer seriens skaber og hovedrolle. Derudover har hun for nylig været aktuel i komedien “The Lovebirds”.

“Spider-Man: Into the Spider-Verse 2” får premiere den 6. oktober næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: