Lucasfilm er nu endelig færdige med optagelserne til “Star Wars: Episode IX”.

Optagelserne begyndte d. 1. august. Nu over et halvt år senere er instruktør J. J. Abrams færdig med at optage “Episode IX“.

I den anledning har Abrams delt et billede af de tre centrale helte; Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) og Oscar Isaac (Poe Dameron).

Som ledsagelse til billedet takker Abrams sit crew og cast, som han for evigt står i gæld til, skriver instruktøren.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 dundas 4 år siden

Et billede der samtidigt næsten symboliserer alt hvad der er galt med Star Wars. Rey og Finn duer sku ikke, de har intet at tilføje eller tilbyde det univers. De skulle have startet et helt nyt i en galakse langt langt væk.
Gravatar

#2 Geekalot 4 år siden

#1 faktisk tæt på at give dig ret.
Gravatar

#3 The one is back 4 år siden

før den ny trilogy sage GL der ikke vil komme mere men det gjort der det var bare til Pc det var star wars Dark Force 1 og 2 og det komme også til star wars dark forces audio drama som man kan fine på youtube der 7 dark Jedis kom og slå Lukes Jedi academy ihjel og så kom en ny helt Kyle Katarn som face the dark Jedi leader Jerec han var en sith Inquisitor,
Gravatar

#4 Lars.dk 4 år siden

Dark Force 1 og 2 var fede spil.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#5 Johnny42 4 år siden

Hvis nogen kan vende afslutningen til noget stort så er det JJ Abrams. Episode VIII vil jeg nok altid bare se som et ligegyldigt indslag, mens episode IX kan blive den sande fortsættelse til The Force Awakens.
Gravatar

#6 Gorman 4 år siden

Synes det er noget pjat at folk på den måde fornægter VIII. Det var da fedt de lavede en forsættelse. Speciel god blev den ikke, og jeg syntes også JJs oplæg fra XII blev skammeligt ignoreret, men franchisen lever da videre. VII fik også mange hug i starten men nu lovpriser mange den som en god Star wars film, og lur mig om ikke samtlige kritikere af VIII alligevel går ind og ser IX, og hvorfor? Fordi de ikke kan lade være og faktisk hellere vil se en middelmådig ny Star wars end ikke at se den.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 OliverDK 4 år siden

#6 Solo: A Star Wars Story called to say what? ;)
Gravatar

#8 Gorman 4 år siden

#7 ??
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 OliverDK 4 år siden

#8 En joke baseret på din sidste statement. Hvis folk ikke kan lade være med at se noget der er Star Wars relateret, så er det lidt svært at forklare at Solo: A Star Wars Story i den grad blev et flop. Folk blev jo netop væk og Disney blev derfor tvunget til at omlægge strategi. Så udfra den betragtning kan det samme jo ske for episode IX - at folk bliver væk.
Gravatar

#10 Gorman 4 år siden

# 9
Ahh, så forstod jeg :) God pointe, Jeg tænkte nu kun i hovedlinjen, som jeg betragter som værende en betydeligt større succes end sidehistorierne. Men måske får du ret, som sagt har du en god pointe med at folk måske er mættet af franchisen.
Synes dog i øvrigt også at Solo er betydelig bedre end sit rygte. Så den for anden gang forleden med lidt lavere forventning, og så var den faktisk helt ok og ramte Star wars stemningen godt nok.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: