Tilbage i februar 2007 blev det annonceret, at Stephen King og J.J. Abrams var i forhandlinger om at bringe Kings bogserie om “Det mørke tårn” (“The Dark Tower”) til det store lærred. King var på udkig efter en stærk filmmager til at påtage sig projektet og kunne tidligere indrømme, at han er en stor fan af Abrams tv-serie “Lost”.

I september sidste år afslørede den berømte forfatter, at han havde solgt filmrettighederne til “the Dark Tower”-serien til Abrams og Damon Lindelof, der producerer “Lost”. Lindelof kunne da berette, at det ville blive svært at arbejde på sådan et stort filmprojekt samtidig med, at man også skulle følge “Lost” til dørs.

Nu kan Abrams fortælle til IGN, at planen er at vente, til “Lost” er afsluttet, hvilket vil blive til maj næste år med seriens sjette sæson: ”Damon Lindelof og jeg har snakket med Mr. King, og vi har rettighederne til filmversionen. Damon har tydeligvis travlt med ‘Lost’, og vi har arbejdet på ‘Star Trek’ sammen. Så snart ‘Lost’ er færdig, kan vi forhåbentlig give os i kast med projektet.”

Lindelof har tidligere kunne afsløre, at hvis “The Dark Tower”-sagaen var i de rette hænder, ville projektet blive lavet som syv separate film.

Det første bind i Stephen Kings lange serie på syv bøger udkom første gang i 1982 og bærer på dansk undertitlen “Revolvermanden”. Den sidste bog udkom i 2004.



Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [1754339222] 13 år siden

Jubiiii! Det bliver stort!
Gravatar

#2 akerman 13 år siden

Syv film? Hmm. Revolvermanden læste jeg sidste år, og det er altså en lidt tynd sag plotmæssigt synes jeg.
Gravatar

#3 Frederik 13 år siden

Jeg har ikke læst dem, men alt Lindelof og JJ har haft fingrene i indtil videre har været godt. Eller, måske på nær Felicity.. :p
Gravatar

#4 filmz-Firebrazer 13 år siden

They'd better not mess this up
The Dark Tower er helt klart noget af det bedste King nogensinde har skrevet. Tvivler på at de kan lave filmene ligeså gode som bøgerne, men man kan da håbe^^
Glæder mig ekstremt til at se hvem de vælger til rollerne
Gravatar

#5 *Iceman 13 år siden

@ #2 Tro mig - den bliver bedre.

Det sindsygt fedt. Lost er stadig en rigtig spændende serie i mine øjne og hvis den billedside og historiefortælling kan kobles med "Det Mørke Tårn", så er jeg klar.

Syv film er måske lige i overkanten - noget af bogen kan sagtens skralles væk uden at det vil ødelægge filmen. Hvis de nu skar det ned til nogle færre film, så kunne Clint spille Roland. Som om det nogensinde skete, men han er præcis den gamle slidte revolvermand som er på jagt mod det mørke tårn.
"Well, I'm gettin' something really special too. And by special I don't mean special like that Kleinaman boy down the street. More special like...
Gravatar

#6 MOVIE1000 13 år siden

Nogen der lige kan fortælle et resume af bøgernes handling

synes det er en rigtig god ide at vente med til at Lost er færdig for hvis de begyndte nu ville Lost eller det her projekt måske blive klumret lavet
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 Krisser 13 år siden

Det.....er......vildt.
Gravatar

#8 Kiksmann 13 år siden

Hvis den i den mindste kommer til at holde den stil som der er lagt for dagen i deres tegneserie udgave, ja så bliver det her den vildeste serie ever....
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#9 Krisser 13 år siden

#5 Nemlig.
Og Roland, historiens heltefigur, er jo netop bygget over Clinten, men det er jo efterhånden lang tid siden, og nu er han desværre for gammel. Desuden vil han ikke selv være at finde i film længere, as far as i know. Altså som skuespiller.
Gravatar

#10 Krisser 13 år siden

Fejl.

Skriv ny kommentar: