“Avatar”-instruktør James Cameron er på ingen måde ked af, at “Avengers: Endgame” har overgået “Avatar” – det giver ham derimod håb.

“Avengers: Endgame” har solgt for syv millioner dollars flere biografbilletter end “Avatar”, der tidligere var den største film nogensinde.

Men degraderingen til andenpladsen er bestemt ikke en skuffelse for “Avatar”-instruktør James Cameron:

”Det giver mig en del håb. ‘Avengers: Endgame’ er bevis på, at folk stadig vil gå i biografen. Det, der skræmte mig mest ved at lave ‘Avatar 2’ og ‘Avatar 3’, var, at markedet måske havde ændret sig så meget, at det ikke længere var muligt at få folk så begejstrede over at sidde i et mørkt rum med en masse fremmede for at se noget,” siger Cameron til Deadline.

Således ser James Cameron Marvel-filmens succes som et bevis på, at der stadig er plads til globale storfilm, hvilket er intentionen at skabe med de kommende fire “Avatar”-fortsættelser.

Og så er det bestemt ikke nødvendigt at have set “Avatar” for at se “Avatar 2” – læs om det her.

“Avatar 2” får premiere d. 17 december i 2021.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 AugustusXIV 2 år siden

Meget sympatisk udtalelse. God stil hr Cameron
Gravatar

#2 Dalgaard 2 år siden

Tror i ikke momentet for avatar er væk? Min dog den kan indtjene så meget igen ? Men okay det er jo Cameron:)
Gravatar

#3 Pistolprinsen 2 år siden

#2: Det lyder måske fjollet, men mit pejlemærke for, hvorvidt jeg gider tage i biografen, og se en 2er til en 12 år gammel film, er, hvordan Cameron klarer den næste 'Terminator' film?
Jeg skal nok få 'Avatar 2' at se - ingen tvivl om det.
Men, har Cameron det stadig i sig, at kunne lave opfølgere?
Og, så til Avatar, der mildest talt havde verdens tyndeste og mest forudsigelige historie - faktum er, at den kun blev et hit på grund af special effekts, der var top for tiden. Men idag? Tvivler.
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

#3 Jeg tror ikke han har haft særligt meget med Terminator at gøre, så jeg tror ikke du skal bruge det som pejlemærke.

Der er ingen tvivl om at visuelt skal Avatar 2 nok være på toppen og alene det retfærdiggør nærmest en biograftur. Om historien så kan følge med må tiden vise.
Gravatar

#5 Dalgaard 2 år siden

Den gamle havde jo 3d effekten som var på toppen lige der. Ud en tvivl det bliver en flot film, men come on, den gamle film var jo bare et rip off af pocahontas og utallige andre historier af samme slags. Stadig en utrolig flot film dog:)
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#5 det hører man tit og det er da som sådan rigtigt, men hvilken film er ikke et rip off af andre film nu om dage ? og nej det er ikke kun fordi der mangler kreativitet det er fordi alt er lavet :)

#3 som #4 siger så er det nok ikke et godt pejlemærke han er jo "bare" producer og har jo højst sandsynligt ikke haft meget med noget at gøre, hans navn sælger bare når det kommer til terminator :)
Gravatar

#7 Reborn Sith 2 år siden

#6 Her har du fuldstændig ret. Jeg følte ikke, at filmen er en kopi af noget som helst.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#8 Dalgaard 2 år siden

Nej det kan du selvfølgelig ha ret i. Det er nok svært at finde på noget fuldstændig nyt
Gravatar

#9 Johnny42 2 år siden

Jeg tror Cameron har spillet en afgørende rolle i at få Linda Hamilton tilbage og så så det med at se bort fra efterfølgerne efter 2'eren, men ift. den videre historie er det nok mere tvivlsomt hvor stor en indflydelse han har haft.
Gravatar

#10 Mejse 2 år siden

#8 præcis og behøver noget at være nyt for at være godt er så det andet spørgsmål ? hvis jeg ser en film der er et totalt ripoff af noget andet, altså bare en gammel historie med ny indpakning, kan filmen da stadig godt være god, i sidste ende handler det jo om udførslen :)

Skriv ny kommentar: