“Avatar”-instruktør James Cameron er sikker på, at Marvel kun har titlen ‘verdens største film’ til låns.

Før premieren på “Avengers: Endgame” stod James Cameron bag verdens største film nogensinde, “Avatar”.

Men den titel snuppede Marvel Studios fra Cameron med MCU-filmen “Avengers: Endgame”, der nu er øverst på Box Office-tronen.

Den plads får Marvel dog kun lov til at låne, hvis det går, som James Cameron forventer. Instruktøren er sikker på, at med en repremiere til “Avatar” før premieren på “Avatar 2”, så vil den igen overgå MCU-afslutningen:

”Det sker med sikkerhed, mener jeg. Men lad os give ‘Endgame’ deres øjeblik og fejre, at folk går i biografen,” siger James Cameron til USA Today.

Læs også ‘James Cameron hylder Marvel for rekord til “Avengers: Endgame”‘.

“Avatar 2” får premiere d. 17. december 2021.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Held og lykke med det.

Den første var der mange der kun så pga. det var den første film med det nye 3D i de nye 3D biografer.
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Åh skulle vi nu ik lige. Den første havde en uhørt lav uge til uge drop i hvert fald i USA og det skyldtes i høj grad fordi folk vendte tilbage pga effekterne. Den næste vil ikke have same wow effekt, men han må da have løs til at bevare sin optimisme indtil filmen får premiere.
Gravatar

#3 Nacrug 2 år siden

Nej. Det er ikke sandt. Hvis du læser artiklen, siger han, at Avatar (1) vil genindtage tronen, da der vil komme en re-release før premieren på nummer 2. Det var også sådan at Endgame endte på 1. pladsen. You are welcome.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#3 Du har ret. Pinlig fejl. Beklager og retter!
Gravatar

#5 Geekalot 2 år siden

Siger også bare held og lykke med det. Brugte ikke penge på den første gang, og efter jeg har set den,bruger jeg i hvert fald ikke penge på at se den film.....
Gravatar

#6 HighFlyer15 2 år siden

Jamen, bare rolig, lille mand. Når de større Avengers film i fremtiden får premiere, så tager Marvel da bare lige en ekstra tur med Endgame så vi kan "huske" hvad der skete.
Fuck hvor er han barnlig XD
Gravatar

#7 BowieCool 2 år siden

Jeg synes, atAvatar var en fed oplevelse i biografen. Det samme kan jeg sku ikke sige om Avengers. Det samme superhelte pladder om igen. Glæder mig til at se de næste Avatar film.
Gravatar

#8 SublimeKen 2 år siden

Altså manden har jo ret i at en repremiere med al sandsynlighed ville betyde at den overgår Avengers: Endgame. Det er jo egentlig bare at påpege det åbenlyse.

#3

Endgame slog dog både Avatar på dens første bio-run og på den anden bio-run. Avatar har jo også allerede selv haft en re-premiere. Uden den re-premiere ville Endgame have slået den på første bio-run.

Skriv ny kommentar: