“Avatar: The Way of Water” kunne sagtens have været endnu længere, men filmens instruktør, James Cameron, ønskede at skrue ned for voldsniveauet.

Har man været inde at se alle 192 minutter af James Camerons “Avatar”-fortsættelse, skulle man ikke tro, at der var blevet skåret ned for actionen, da filmens underholdende og hæsblæsende kampscener trods alt fylder en stor del af dens spilletid.

Du kan læse vores anmeldelse af “Avatar: The Way of Water” lige her.

Alligevel er det dog tilfældet for “The Way of Water”, har Cameron afsløret i et nyt interview med Esquire Middle East.

“Jeg klippede faktisk omkring 10 minutter af filmen med fokus på ildkampsaction. Jeg ønskede at fjerne noget af det grimme for at finde en balance mellem lyst og mørkt. Man er nødt til at have konflikt, selvfølgelig. Vold og action er det samme, afhængigt af hvordan man ser på det. Det er dilemmaet for hver actionfilmskaber, og jeg er kendt som en actionfilmskaber.”

Generelt er instruktøren ikke lige så begejstret for den vold og skyderier, der har været at finde i mange af hans tidligere film, som han var engang. Det fortæller han kort inden hans bemærkninger om “The Way of Water”.

“Jeg kigger tilbage på nogen af de film, som jeg har lavet, og jeg ved ikke, om jeg ville have lyst til at lave den film nu. Jeg ved ikke, om jeg ville have lyst til at gøre en fetich ud af skyderen, ligesom jeg gjorde på et par ‘Terminator’-film for 30+ år siden, i dagens verden. Hvad der sker med skydere i vores samfund får det til at vende sig i mig.”

Skulle man på trods af Camerons kommentarer håbe på, at de 10 minutters ekstra action en dag kommer til at se dagens lys, kan man godt skrue ned for sine forhåbninger. Producer Jon Landau har nemlig fortalt Polygon, at der ikke er planer om eller materiale til at skabe et extended cut af “The Way of Water.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: