Den første “Avatar” blev en økonomisk succeshistorie uden sidestykke. Vi har ventet længe på en sequel, der undervejs er blevet til hele fire af slagsen. Nu forklarer instruktør James Cameron hvorfor.

Se også: James Cameron laver alle fire “Avatar”-sequels på én gang!

For egentlig havde Cameron kun tænkt sit “Avatar”-univers som tre film:

”‘Avatar’-historien var oprindeligt tænkt som en trilogi, men jeg skrev for meget, og mine forfattere skrev også for meget. Så den første sequel blev til to film, så nu er der fire,” siger Cameron til Variety.

Men det handler også om penge. Filmselskabet bag “Avatar”-franchisen er begejstrede ved tanken om de mange ekstra sequels:

”Selskabet er meget glade for det. De har en mulighed for at tjene flere penge, men også en mulighed for at bruge flere penge.”

“Avatar 2” får premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 The_Corrector 5 år siden

I det mindste er han da ærlig, i stedet for at komme med en løgn, som vi godt ved er en løgn.
Gravatar

#2 Kaversmed 5 år siden

Selvom det lyder som mange film, så er Cameron stadig kongen af sequels - jeg er spændt på, hvad han kan få ud af en Avatar 2... Og 3... Og 4... :P
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Carmul 5 år siden

Jeg vil vædde på at han ikke fuldfører de første 2 før han bukker under og smutter herfra. Manden er jo ved at være godt oppe i alderen og tænker det er ret stressende med sådan et program han har liggende foran sig.
Gravatar

#4 Sir_cumalot 5 år siden

Hypen fra 3D delen er væk. Rolig nu.
Gravatar

#5 Snipp 5 år siden

Ser frem til Avatar 2. Men hvis den ikke bliver bedre end 1'eren så tror jeg det bliver torrent fra min side. Synes 1'eren var lidt plat. Selve 3D delen var pænt sweet, men historien var uoriginalt og skuespillet var dårligt. Nogle få fede scener men ellers ikke noget at råbe hurra for.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#6 skywave 5 år siden

Synes efterhånden det er lidt sent at følge op på Avatar....selvfølgelig skal jeg da nok se dem..ved lejlighed...men hele hypen omkring 3D er overstået, og som sådan er det så bare endnu en sequel blandt alle andre....
Han skulle have været hurtig, kommet med 2'eren allerede året efter den første Avatar....
Gravatar

#7 atmorell 5 år siden

Det er da oplagt at de nye Avatar også bliver udgivet som en VR oplevelse! Gør de det, bliver der så meget hype at de nok skal få succes.
Gravatar

#8 daneimp 5 år siden

Nu er Avatar jo en fantastisk smuk og stemningsfuld film i sig selv - man behøver ikke nødvendigvis lægge 3D og VR ind over :)
Gravatar

#9 X&O 5 år siden

atmorell (7) skrev:
Det er da oplagt at de nye Avatar også bliver udgivet som en VR oplevelse! Gør de det, bliver der så meget hype at de nok skal få succes.


Man kan ikke holde ud af se VR uafbrudt i så lang tid som teknologien er i dag.
Gravatar

#10 Stetso-G 5 år siden

Som en der ikke synes Avatar var specielt god, så rækker min fantasi ikke til, at der kan komme særlige gode eller succesfulde film ud af de næste tre i rækken.
Men filmene har tydeligvis haft et tilfreds publikum, så det bliver spændende at se, om han kan levere noget til dem.

Skriv ny kommentar: