11 år kommer vi til at have ventet på den kommende sequel til “Avatar”. 11 år fra den første film til dens efterfølger. Men det er ikke et problem, siger instruktør James Cameron. Folk ventede nemlig også mange år, da han lavede de succesfulde sequels “Aliens” og “Terminator 2”.

Se også: Officielt: Alle fire sequels til “Avatar” får premieredato

Således mener Cameron, at en god film tager den tid, som en god film nu engang tager:

”Der var syv år mellem ‘The Terminator’ og ‘Terminator 2: Judgment Day’, syv år mellem ‘Alien’ og ‘Aliens’,” siger James Cameron til CNN.

Og selv om der altså går lidt mere end syv år imellem “Avatar” og “Avatar 2”, så er det tilsyneladende ikke det store problem:

”Det bliver selvfølgelig tættere på 10 år, der er imellem ‘Avatar’ og ‘Avatar 2’. Men med ‘Avatar 2’ går du ikke bare ind med løftet om, men med garantien om tre yderligere film… Meget af forsinkelsen har været for at skabe den vision,” siger Cameron.

“Avatar 2” er som bekendt blevet forsinket mange gange, men fik i sidste måned en officiel premieredato sammen med yderligere tre sequels, der alle bliver optaget på én gang.

Avatar 2” får premiere december i 2020, “Avatar 3” i december 2021, “Avatar 4 i december 2024 og “Avatar 5 i december 2025.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 4 år siden

Folk forventede ikke "Aliens" eller "T2" - folk forventede ganske enkelt ikke efterfølgere til de to film, og da de så kom blev folk positivt overraskede - de kom endda nærmest ud af den blå luft - uden månederne hype...

...noget helt andet med "Avatar" - der er skabt en forventning for flere år siden - og med alle disse års hype!

Folk gider bare ikke vente på de film længere - og, de film bli'r et flop, for folk venter til de kan se filmene på nettet.
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#2 Gasivodo 4 år siden

Hmmm :-/ Nogen der hat hørt nyt om 'The Abyss' og 'True Lies' på Blå stråle?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#3 Kau 4 år siden

#1 Det er jo også en helt anden verden i dag. James Cameron kan jo ikke slå en prut, uden at der er 50000 der tweeter om det, så selvfølgelig hører vi mere om film der kommer i dag end for 30 år siden.
Gravatar

#4 Nagash 4 år siden

#3 Det laver dog ikke om på, at folk bliver trætte af at vente.

#2 Ja tak. Det er langt vigtigere end de børnefilm han har gang i nu :(
Gravatar

#5 [ikke godkendt bruger] 4 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#6 Nagash 4 år siden

Enig, Tyler. Flot det bliver den. Sikkert endda banebrydende på billedsiden. Historien kommer derimod nok til at smutte igen :-(
Gravatar

#7 Geekalot 4 år siden

Billedsiden kan jo næsten ikke være pænere en den var i den første. Men ja den var rigtig god og flot.
Historie mæssigt, tror jeg også bare det er rip off af nogle andre historier, som han så sætter sammen til en ny. Hvilket er en skam. Men han er langt fra den eneste der gør det. Den skal da ses, når den engang kommer uden for biografen.
Gravatar

#8 Mauipigen 4 år siden

Jeg forudser en bølge af artikler om hvem der har skylden for at Avatar efterfølgerne bomber spektakulært og det bliver alle andre end filmselskab/filmskaber de prøver at give skylden for det, i stedet for at acceptere at Avatar franchisen ikke længere er den elskede property som den var lige efter den første film kom ud.

The public opinion omkring Avartar er meget anderledes i dag end da den kom ud.
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

# atltså er enig i at Avatar ikke var nyskabende på historie siden men helt ærligt hvor mange film er det nu om dage ?
Gravatar

#10 Geekalot 4 år siden

#8 tror man skal passe på med at sige den flopper. Må ærlig indrømme jeg tror strømmer ind og ser den alligevel.

Skriv ny kommentar: