James Cameron skulle ifølge Deadline.com være interesseret i at lave en film om den egyptiske dronning Cleopatra – og muligvis lave den før “Avatar 2”.

Cameron og Sony Pictures er angiveligt i forhandlinger om projektet, som baseres på Stacy Schiffs bog “Cleopatra: A Life” og vil have Angelina Jolie i hovedrollen. Schiff håber, at Brad Pitt vil spille rollen som den romerske general og Cleopatras elsker Mark Antony.

Se også: Diskutér: Bør hvide skuespillere spille ikke-hvide, etniske roller?

Historien om Cleopatra er tidligere blevet filmatiseret i 1963 med Elizabeth Taylor. Dengang var filmen tæt på at ruinere filmstudiet 20th Century Fox, da budgettet løb løbsk og endte på, hvad der i dag svarer til over 300 mio. dollars.

Også denne gang forventes det, at filmen vil blive en særdeles dyr affære – som ikke overraskende vil blive lavet i 3D – men filmselskabet har tillid til, at Cameron kan lave en ægte blockbuster.

Den Oscar-vindende manuskriptforfatter Brian Helgeland (“L.A. Confidential”, “Robin Hood”) har allerede skrevet manuskript til filmen.

Jolie har tidligere udtalt om rollen: ”Jeg vil spille den anderledes end Elizabeth Taylor, men jeg ville aldrig kunne være så skøn, som hun var. Vi vil prøve at afdække sandheden om Cleopatra som leder og ikke kun et sex-symbol, hvilket hun i virkeligheden ikke var – hun havde ikke mange elskere, måske kun to, og det er mænd, hun fik børn med.”

Udover den potentielle Cameron-film har også Steven Soderberg tidligere udtrykt interesse i at lave en film om Cleopatra – som dog vil blive en rockmusical.

Se også: ”Avatar 2″ måske først klar i 2014.Vis kommentarer (57)
Gravatar

#11 moulder666 12 år siden

Hvorfor dog Jolie? Efter den forfærdelige "Salt", har jeg intet til overs for hende længere! Jeg har vitterligt ikke set hende i en god film siden Girl, Interrupted, og det var bestemt ikke hende der bar den film!

"Changeling" har jeg dog ikke set, der skulle være ganske god...

Men om jeg forstår hvorfor folk ser hende som "klodens smukkeste kvinde" osv...og så vil de sætte hende til at spille græker? Mørkt hår får ikke automatisk en person til at ligne en græker....
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#12 Eat this 12 år siden

Jolie og Pitt i en film om Cleopatra i 3D ??????????

Er det en animations-komedie
Gravatar

#13 BN 12 år siden

moulder666 (11) skrev:
"Changeling" har jeg dog ikke set, der skulle være ganske god...


Se den og du vil genvinde din respekt for Jolies skuespiltalent. ... Og her skulle jeg måske nok lige pointere, at jeg finder hende halvdårlig og irriterende i de fleste af hendes roller. Men hun er faktisk god i 'Changeling'.

moulder666 (11) skrev:
Men om jeg forstår hvorfor folk ser hende som "klodens smukkeste kvinde" osv


Ja, det er også lidt af et mysterium for mig! Hun bliver desuden ikke kønnere af at have sådan en mager krop - på det punkt lider hun vist under et Jennifer Connelly-syndrom.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#14 bnm 12 år siden

Burde de ikke finde en meget yngre Kleopatra og en meget ældre Cæsar?
Gravatar

#15 Collateral 12 år siden

#5: Kunne være interessant ja, men sådan er det jo med flere af de store instruktører.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#16 StarWarsFanTHX11384Eb 12 år siden

Jeg synes at James Cameron burde lede efter gode græske skuespillere i stedet for. Det ville være bedre og mere troværdigt.
Gravatar

#17 gi-jones 12 år siden

StarWarsFanTHX11384Eb (16) skrev:
Jeg synes at James Cameron burde lede efter gode græske skuespillere i stedet for. Det ville være bedre og mere troværdigt.
Tjoe, jeg ved ikke om det giver mere mening at hyre græske skuespillere til at spille en romer og en egypter...
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#18 Fynboen 12 år siden

gi-jones (17) skrev:
Tjoe, jeg ved ikke om det giver mere mening at hyre græske skuespillere til at spille en romer og en egypter...


Kleopatra var jo trods alt af græsk, eller måske rettere makadonsk, afstamning (Ptolemaios, som grundlagde dynastiet, var en af Alexander den Stores generaler), så det ville være fair nok... Markus Antonius, derimod, knap så meget græsk over ham... ,o)
Diplomacy is the art of saying "Nice doggie" until you can find a rock.
Gravatar

#19 Sweetiebellefan 12 år siden

Wow, kan ikke vente!
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#20 Lord Beef Jerky 12 år siden

Jolie kan skam godt spille skuespil, men der er sateme langt imellem de gode roller og præstationer. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til en ny udgave af Cleopatra, men hvis den bliver ligeså overfladisk som Avatar (jeg synes stadig filmen er underholdende, men det er vist også det), skal der sateme tilføjes en del mere action til den film, end jeg egentligt forventer er planen.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: