I et interview med USA Today fortæller James Cameron, at han har planer om at genudsende megasuccesen “Avatar” i 3D i biograferne med nye scener.

Årsagen er, er instruktøren føler, at “Alice i Eventyrland” ødelagde en del af den potentielle indtjening for “Avatar”, da Tim Burtons eventyrfilm overtog pladsen i 3D-biograferne i USA. Cameron mener, at det betød en mistet omsætning på flere hundrede millioner dollars, som han nu vil forsøge at hente ind. Cameron håber på at kunne genudsende filmen i biograferne til efteråret.

Samtidig fortæller Cameron, at 3D-Blu-ray-udgaven muligvis også vil være klar til efteråret.

Instruktøren siger desuden, at han håber på at kunne genudsende en anden filmmastodont i 3D i biograferne – “Titanic”.

Cameron fortæller, at han satser på en udgivelse i foråret 2012, hvilket er 100-året for skibets sejlads.

Vil du købe billet til “Avatar” igen, hvis den genudsendes i biografen med nye scener? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forum.Vis kommentarer (77)
Gravatar

#1 kayzee 12 år siden

... øh nej!
Og jeg synes faktisk filmen var en stor oplevelse, men helt ærligt ... det her tangerer jo optrækkeri af værste skuffe. Hvis de scener var vigtige havde de vel været med første gang. Rend mig, Cameron. Hvis du er sur på Tim Burton så giv ham da nogle tæsk i stedet for.
Gravatar

#2 filmz-Utyske 12 år siden

Hah, ja ok - 5-10 min. ekstra scener, flere penge i kassen. Ganske smart, men jeg løser sgu ikke billet igen. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 KeepEvolving86 12 år siden

#1
#2

Hahahahaha! fuldstændig enig :D
Gravatar

#4 Skeloboy 12 år siden

Årsagen er, er instruktøren føler, at "Alice i Eventyrland" ødelagde en del af den potentielle indtjening for "Avatar", da Tim Burtons eventyrfilm overtog pladsen i 3D-biograferne i USA

Fuck mand...Cameron er en rigtig habil instruktør, der kan skabe nye verdener og store oplevelser...men for dælen, jeg synes han falder længere ned på listen over personer, man gerne ville møde...han lyder som en kæmpe røvhul. Men fair nok, at Mr. King of the World lige tuder lidt...aaargh...idiot...
Gravatar

#5 Collateral 12 år siden

Let me get this right - James C. har to rekorder for mest solgte film, og alligevel er han utilfreds med omsætningen? Det er hvad jeg kalder en mand der er svær at tilfredsstille.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#6 filmz-Bruce 12 år sidenThe point is, ladies and gentleman, that greed, for lack of a better word, is good. Greed is right, greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms; greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#7 The Dark Knight 12 år siden

#5

som #6 også siger det... GREED!!!
Gravatar

#8 filmz-Claudius 12 år siden

Med andre ord synes Cameron ikke, han har tjent penge nok på Avatar... Det er jo også kun den mest indtjenende film nogensinde. Okay, et stort budget, som nogen steder siges at være tæt på 500 mio. dollars. Ikke desto mindre har filmen i skrivende stund indspillet for mere end 2,6 milliarder dollars på verdensplan. Men det er altså ikke nok for Cameron. Det er da også for dårligt, at andre folk tillader sig også at lave film i 3D og stjæle plads i biografen til det...

Beklager, Cameron, men dit oversentimentale epos var altså svært nok at få ned første gang. Desuden har allerede tjent nok, og du vinder ikke ligefrem sympati ved at bekræfte at "mere vil have mere". Nu prøver du at lokke folk i fælden med at betale en gang mere, fordi der tilføjes et par scener mere... Men jeg lærte altså allerede at krybe uden om et forsøg på at flå mig for penge to gange, dengang "Lord of the Rings - extended edition" dvd'erne "desværre ikke kunne blive helt så hurtigt færdige som dvd'erne med biograf-versionerne". Hvem sagde grådig?
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#9 Lars.dk 12 år siden

Han blev tabt på gulvet da han blev født.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#10 filmz-Bruce 12 år siden

Incitamentet til download er stort! Must not ... arrgh the force is strong ... must resist!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: