Taron Egerton har snakket med Kevin Feige og Marvel om rollen som Wolverine.

Set i lyset af den seneste MCU-film, “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, er det bestemt ikke utænkeligt, at Marvel inspireres af fans og rygter, når det kommer til at caste deres superhelte, og nu kan det være, at vi står over for endnu en fancasting, der bliver til realitet.

Egerton har nemlig længe været rygtet blandt de mest oplagte Wolverine-arvtagere, og i et nyt interview med The New York Times har “Kingsman”-skuespilleren nu afsløret, at han tilmed har haft samtaler med selveste Kevin Feige og andre Marvel-ledere. Her fortæller han også om sine egne forhåbninger om at overtage rollen som den adamantiumfyldte mutant.

“Jeg tror ikke, det ville være forkert at sige det. Jeg ville være spændt, men jeg ville være bekymret, for Hugh er så associeret med den rolle, at jeg spekulerer over, om det ville være svært for nogen anden at tage den,” forklarede den 32-årige skuespiller. “Men forhåbentlig, hvis muligheden byder sig, lader de mig give den et skud.”

Læs også: “Marvel udvikler skurkefilm ‘Thunderbolts’ – har “Paper Towns” instruktør tilkoblet”

Der vides endnu ikke meget om MCU’s udgave af X-Men, men tager man Egertons udtalelse som udgangspunkt, arbejder Marvel i øjeblikket på at finde potentielle skuespillere til deres mutanter. Om Egerton er den eneste, der har haft samtaler med Feige og co., er ikke sikkert, men bestemt heller ikke utænkeligt.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: