Den udskældte Hollywood-stjerne James Franco er blevet castet som den cubanske revolutionær og præsident Fidel Castro i den kommende film “Alina of Cuba”.

På trods af anklager om seksuelle krænkelser, der for fire år siden satte en kæp i hjulet på Francos på det tidspunkt ellers fremadstormende karriere, er Franco endnu ikke færdig foran kameraet.

Læs også: “Seth Rogen tager afstand til James Franco to år efter påstande om seksuelle krænkelser”

Efter i juli at være blevet annonceret i danske Bille Augusts kommende efterkrigsfilm “Me, You”, er han ifølge Deadline nemlig blevet castet i “Alina of Cuba”, Miguel Bardems (“Incautos”) film om Castros illegitime datter.

Filmen fortæller historien om Alina Fernandez, Castros datter, som præsidenten fik i sin affære med Natalia Revuelta. Fernandez endte med at blive en af Castros største kritikere, og flygtede – efter flere mislykkede forsøg – i 1993 til Spanien for senere at bosætte sig i Miami.

Mía Maestro (“Twilight: Breaking Dawn – Part 2”) spiller Revuelta, mens Fernandez spilles af Ana Villafañe (“New Amsterdam”). Filmen er skrevet af den Oscar-nominerede manuskriptforfatter Jose Rivera (“The Motorcycle Diaries”) og den Pulitzer-vindende Nilo Cruz.

Filmens primære kreative producer, John Martinez O’Felan, forklarede til Deadline, at Franco var den skuespiller i industrien, der havde den største lighed med Castro, hvilket var væsentligt for filmens instruktør. Samtidig var det vigtigt, at virkelighedens Alina Fernandez kunne sige god for Castro-skuespilleren, hvilket altså var tilfældet med Franco.

Hvornår “Alina of Cuba” får premiere vides endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: