Seth Rogen fortæller om sit forhold til den udskældte James Franco i et nyt interview med The Sunday Times.

James Franco fik sig på aftenen for sin Golden Globe-sejr i 2018 en grim overraskelse, da påstande om seksuelle krænkelser kom frem fra hans tidligere skuespillerkollega Ally Sheedy og tidligere kæreste Violet Paley. Senere kom yderligere påstande strømmende fra blandt andre flere af Francos tidligere elever på hans skuespilskole.

Da Francos personlige ven og hyppige samarbejdspartner Seth Rogen i 2018 blev spurgt ind til de alvorlige påstande, forklarede han, at han ville fortsætte med at arbejde sammen med den udskældte skuespiller. Det har han nu trukket tilbage.

“Jeg ser også tilbage på det interview i 2018, hvor jeg kommenterer, at jeg ville fortsætte med at arbejde med James, og sandheden er, at jeg ikke har gjort det eller planlægger at gøre det i øjeblikket,” siger Rogen.

Han forklarer også, at det har påvirket deres personlige forhold: “Jeg kan sige, at det, øh, du ved, det har ændret mange ting i vores forhold og vores dynamik.”

“Superbad”-stjernen svarer til sidst på en kommentar om, at “det må have været smertefuldt” for ham: “Ja. Men ikke ligeså smertefuldt og svært som det er for mange andre involverede. Jeg har ingen medlidenhed for mig selv i den her situation.”

Læs også: “Seth Rogen: “Superbad” var homofobisk”

Selvom Francos karriere har taget et betydeligt dyk ovenpå anmeldelserne, har Rogen haft en hel del at se til. Senest er han blevet castet i Steven Spielbergs autobiografiske film “The Fablemans”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: