James Gunn går i gang med produktionen af sin sidste “Guardians of the Galaxy”-film i slutningen af 2021.

Det afslører den 54-årige instruktør i bedste James Gunn-stil på Twitter. Gunn er ikke fremmed for sociale medier, hvor han ofte giver opdateringer på sine film. På Twitter afslørede han også tidligere i maj, at “Vol. 3” ville blive hans sidste “Guardians”-film.

Samtidig med at afsløre produktionsstarten forklarer instruktøren, at filmens soundtrack er færdigt.

“Guardians of the Galaxy”-filmene har begge været under stor indflydelse af det soundtrack, der spillede i hver film. Hvor begge film indeholdt populære sange fra både 60’erne og 70’erne, endte “Vol. 2” med at Peter Quill (Chris Pratt) modtog musikafspilleren Microsoft Zune, der kan indeholde flere tusind sange. Derfor er mulighederne mange for “Vol. 3”, så det er spændende at se, hvad Gunn finder på.

Gunn er ikke den eneste, der ikke vender tilbage til “Guardians”-filmene den tredje film. Dave Bautista, der spiller Drax the Destroyer, har tidligere i maj også meldt ud, at hans tid i MCU er ovre efter filmen.

Både Gunn og Bautista har dog to “Guardians”-projekter tilbage, nemlig “The Guardians of the Galaxy Holiday Special” og “Vol. 3”, så vi har stadigvæk en del at se frem til.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: