Da Jamie Foxx kom ud fra en restaurant for nylig sammen med sin datter, blev hun fejlagtigt opfattet som værende hans nyeste flamme – noget, som har fået Foxx helt op at køre.

Efter dette har Foxx nu bestemt sig for at give sin 14-årige datter forbud mod at date. Han indrømmer, at han er lige lovlig overbeskyttende, men han bryder sig ikke om de blikke, hun nogle gange får, når de går på gaden, hvor folk tror, at hun er dobbelt så gammel, som hun egentlig er.

”Hun kommer ikke til at date, indtil hun er gift,” udtaler han.

”Jeg var på vej ud af en restaurant med hende – jeg går ud fra, at paparazzien ikke vidste, hvem hun var – da avisen skrev, ‘Foxx med ung hottie.’ Det smerter en, fordi hun er jo så stor, men hun er kun 14!”Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Nikmi 14 år siden

Det kommer altid bag på mig, at så mange forældre ikke forstår at forbud er kilden til alt ondt. altså within reason. at forbyde hende at date kan alt common wisdom jo ligesom fortælle er et fast track netop til at få hans datter til at blive en ung tøs der er.. hvad siger man. lidt nem? *shakes head*
Gravatar

#2 knekker 14 år siden

Det eneste han gør er at tvinge datteren til at date fyre uden hans viden, og hvis det virkelig er så forfærdigt med denne opmærksomhed, skulle han ha' overvejet at ha' knaldet en langt mindre attraktiv kone.

Sikke en gang stereo typisk beskyttende fader rolle plajer han påtager sig her.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#3 wimmie 14 år siden

Det må da også være lidt creepy at folk tror hun er hans date... ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 knekker 14 år siden

for at være paperazzié, skal man være creepy, når ens indkomst er resultatetet af at man forfølger, chikanere, og fedter for disse kendisser, uden nogen form for dårlig samvittighed.

Har paperazzier overhovedet nogen sjæl?
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#5 Sealer 14 år siden

Hvad F... Skal vi bruge sådan nogen nyheder til her på filmz???!!!
Gravatar

#6 elwood 14 år siden

Tryk på ordet gossip, under billedet af Jamie Foxx, vælg herefter Blacklist Tag, og du vil ikke få nyheder som disse mere.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 Nikmi 14 år siden

Elwood jeg kan ikke lade være med at tænke på om i måske burde overveje at være lidt mere picky med hvad i putter under gossip. siden du tit må ud og sige det der.. fact er i putter fra tid til anden gode ting under gossip men når i så putter ligegyldige ting op der sgu er kvalificeret som gossip. er det ikke katagoriseret som gossip anyway. så at fjerne gossip ville intet formål have før i bliver bedre til at vælge katagorier for jeres nyheder
Gravatar

#8 elwood 14 år siden

hehe det er hvad man får af og opholde sig så lang tid på filmz, jeg er ikke en official Filmz staff, jeg har blot købt en lejlighed med havudsigt her 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 kasperfmn 14 år siden

#7 Disse nyheder, som du mener ikke bør høre under 'Gossip'-tagget, ville det være rart hvis du smed nogle links ind til, og så vil vi se på det. Men alt der generelt ikke er relateret til hverken nogle film, tv eller skuespilleres profession generelt, kommer under 'Gossip'.

Hvis du har nogle forslag til, hvordan dette kunne forbedres, er du velkommen til at oprette en tråd i 'Filmz'-kategorien på sidens forum, hvori du kommer med din idé om hvordan tingene kunne kategoriseres bedre.

#5 Hvis du ikke bryder dig om nyheden, kan du, som det er nævnt tidligere, vælge at blackliste 'Gossip'-tagget, eller du kan ignorere nyheden. Det er jo blot nogle få linjer med tekst, der ikke tager mere end 1½ minut at læse, mere eller mindre, så hvis det ikke er i din smag er det jo ikke alverden af tid du har mistet.

Hvis du mener disse 'Gossip'-nyheder er et stort problem, er du velkommen til at tage det op i 'Filmz'-kategorien på sidens forum.
Gravatar

#10 filmz-ThomasA 14 år siden

Gossip er hvad det er - meningsløse nyheder om kendisser og deres dynamiske liv. Jeg synes det er fedt, at Filmz tilbyder forskellige former for nyheder, eftersom man deraf går ud til et bredere publikum, og som Kasper skriver, så tager det ikke mere end et halvt minut at læse, og ellers kan man blackliste kategorien.

Thumbs up for mangfoldighed! :)

Skriv ny kommentar: