Tom Hardy og Woody Harrelson står over for hinanden, når “Venom: Let There Be Carnage” får premiere, men de nye posters har fokus på filmens egentlige stjerner: Venom og Carnage.

Der er ikke længe til, at vi endnu engang får et Marvel-symbiote-opgør, når “Venom”-opfølgeren ruller hen over de danske biografskærmene den 21. oktober. Den her gang er Riz Ahmeds noget anonyme og generiske skurk, Carlton Drake, og symbiote, Riot, skiftet ud med en længe ventet fanfavorit.

Carnage er navnet på den morderiske, blodtørstige og blodrøde symbiote, der har fundet sin vært i den ligeså morderiske og blodtørstige (og til dels røde) Cletus Kasady. Teamet bag filmen er da også klar over, at den nye symbiote er langt mere populær hos fans, hvilket også afspejles i fokusset på både Venom og Carnage i de nye posters.

Læs også: “Tom Hardy står over for Carnage i ny “Venom: Let There Be Carnage”-trailer”

Sony-filmen instrueres af motion-capture-legenden Andy Serkis, der tidligere har instrueret “Mowgli”, mens “Fifty Shades of Grey”- og “Saving Mr. Banks”-forfatter, Kelly Marcel, har stået for skriveriet.

Efter “Let There Be Carnage” går der ikke længe, før vi kan se den næste SPUMC-film (Sony Pictures Universe of Marvel Characters — nu må vi se, om det bliver en ting). “Morbius” kan ses den 27. januar 2022, mens “Kraven the Hunter” forventes i biograferne den 12. januar året efter.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 2 år siden

Andy Serkis spillede jo Ulysses Klaue i Black Panter i MCU.

Skriv ny kommentar: