Jason Momoa er den seneste Hollywood-machoman til at slutte sig til “Fast & Furious”-franchisen.

“Aquaman”- og “Game of Thrones”-stjernen er den første store casting i forbindelse med den tiende film i den sprængfarlige franchise. Her skal han spille over for “Fast”-familien Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel og Sung Kang.

Nyheden kommer gennem Universal-filmseriens officielle twitter. The Hollywood Reporter rapporterer dog også, at Momoa kan være blevet castet som en af filmens skurke. Intet er dog officielt endnu.

“Fast & Furious 10” forventes at blive en todelt oplevelse, som skal markere slutningen på franchisen, der for første gang startede motoren tilbage i 2001. Om Momoa spiller med i både Del 1 og 2 (10’eren og 11’eren), er ikke klart.

Læs også: “Dwayne Johnson afslår invitation fra Vin Diesel: Vender ikke tilbage til ‘Fast & Furious'”

Action-franchisen har haft flere forskellige instruktører bag roret, men Justin Lin er med sine hidtidige fem film, den instruktør, som bærer det største præg på filmserien. Han er også manden, der står bag de to afsluttende film.

Momoa kan den 15. december i år opleves tilbage i rollen som DC-superhelten Aquaman i James Wans “Aquaman and the Lost Kingd0m”.

“Fast & Furious 10” får premiere den 6. marts 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: