Skuespilleren Jason Schwartzman (“Rushmore”) og manuskriptforfatteren Roman Coppola (“Moonrise Kingdom”) er nok bedst kendt for deres samarbejde på flere Wes Anderson-film, men nu skal de to herrer prøve at stå på egne ben. De har nemlig planlagt at lave en tv-serie.

Se også: Nyt på Viaplay: Francis Ford Coppolas søn folder sig ud med skør indiefilm

Serien hedder “Mozart in the Jungle” og omhandler, hvad der sker bag kulisserne på et berømt symfoniorkester. Her er det nemlig ikke kun klassisk musik, men også stoffer og sex på menuen. Serien er en del af en seriepakke, Amazon netop har opkøbt. Schwartzman og Coppola lavede et pilot-afsnit, som blev en stor succes, og derfor valgte Amazon at bestille en hel sæson.

Hverken Jason Schwartzman eller Roman Coppola vil kunne ses i serien, men vil i stedet stå for at skrive manuskriptet og producere. I seriens bærende roller vil Gael García Bernal (“Motorcykel Dagbog”) og skuespillerveteranen Malcolm McDowell (“A Clockwork Orange”) kunne ses.

Serien har endnu ikke fået en dansk premieredato.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 8 år siden

Fik faktisk aldrig set piloten. Så dog piloten til The After (ikke noget at skrive hjem om) og Botch (som var rigtig interessant). De var begge med i samme omgang af piloter, som Amazon fik på en gang.
Er der snak om, om nogle af de andre tages op?
Gravatar

#2 Mikkel Abel 8 år siden

#1 Følgende blev købt:

The After
Bosch
Gortimer Gibbon's Life on Normal Street
Mozart in the Jungle
Transparent
Wishenpoof!
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#3 Nagash 8 år siden

Så de får alle en hel sæson? Vil rigtig gerne se mere Bosch i hvert fald. Vil også give The After en chance dog. Det er trods alt Chris Carter der står bag.
Gravatar

#4 Mikkel Abel 8 år siden

Yes, det gør de. :)
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#5 Nagash 8 år siden

Awesome

Skriv ny kommentar: