Jason Statham og Tom Hardy ønskes i “Escape From New York”


En genindspilning af John Carpenter-klassikeren “Flugtaktion New York” har længe været undervejs. Efter flere års inaktivitet kom der atter gang i projektet for nylig, og nu er de ønskede hovedrolleindehavere så blevet afsløret.

Se også: ”Flugtaktion New York”-genindspilning muligvis med Liam Neeson.

I den originale “Flugtaktion New York” (på engelsk “Escape From New York”) fra 1981 havde Kurt Russell hovedrollen som antihelten Snake Plissken – en enøjet straffefange og tidligere krigshelt, der i en nær fremtid mod fuld benådning bliver sat på en mission for at redde den amerikanske præsident, som er styrtet ned i sit fly på Manhattan, der er blevet omdannet til et flugtsikkert fængselsområde for verdens mest brutale forbrydere.

Hvem, der skal overtage rollen som Plissken, er endnu usikkert, men på nuværende tidspunkt er der blot to navne på ønskelisten: Jason Statham og Tom Hardy.

Det vides ikke, om de to skuespillere rent faktisk er i aktive forhandlinger om rollen eller ej, men der vil nok ikke gå alt for længe, inden vi hører, hvem der har fået rollen, da filmstudiet gerne vil have et navn på plads inden sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#21 nitinkadk 8 år siden

Hvis der skal være en chance for at jeg skal se det remake, så skal Stathams navn ikke være at finde i filmens credits.

Hardy, Brolin, Renner er helt fint - Faktisk er der mange der kunne tage over... Bare det ikke bliver Vin Diesel eller Poul Walker (eller nogen andre fra Fast & furious-serien), så tror jeg ikke det går helt galt...

Skriv ny kommentar: