Jeff Bridges, der spillede den dvaske Jeffrey ‘the Dude’ Lebowski i Coen-brødrene “The Big Lebowski” fra 1998, er i forhandlinger med Paramount Pictures om at vende tilbage i en ny film af Joel og Ethan Coen – denne gang deres nye version af John Wayne-filmen “True Grit”.

Hvis brikkerne falder på plads, skal Bridges spille den barske U.S. Marshal – rollen, som Wayne vandt en Oscar for.

I forhold til westernfilmen fra 1969 vil Coen-brødrenes version efter sigende i højere grad lægge sig op ad romanforlægget af forfatteren Charles Portis. Romanen følger en 14-årig pige, som sammen med en aldrende U.S. Marshal og en anden lovhåndhæver forfølger sin fars morder i fjendtligt indiansk territorium.

Coen-brødrene, der selv har skrevet filmens manuskript, vil atter arbejde sammen med produceren Scott Rudin, som også stod bag Oscar-vinderen “No Country for Old Men”.

Coen-brødrene er næste gang biografaktuelle med “A Serious Man”, der har premiere 9. oktober. En række nye billeder fra filmen kan ses i galleriet her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Lizard 14 år siden

"Alt" de piller ved bliver jo til guld.. så det lyder selvfølgeligt lovende.. især når Jeffe Bridges er med. The Big Lebowski ligger i min top 3 favorit film...
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 14 år siden

The Big Lebowski er sgu også fremragende... men jeg synes ikke alt hvad Coen brødrene pille ved bliver til guld, det har de alt for mange middelmådige film i bagkataloget til at kunne sige.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: