Hun har ganske vist tjent seks millioner dollars mindre end sidste år. Alligevel er Jennifer Lawrence med sine 46 millioner dollars i indtjening for andet år i træk den bedst betalte skuespillerinde i verden.

Se også: Jennifer Lawrence: Der er ikke ligestilling i Hollywood

Hun er genganger på Forbes’ liste sammen med Melissa McCarthy, Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Julia Roberts og kinesiske Fan Bingbing, der sammen med den indiske Bollywood-skuespillerinde Deepika Padukone er eneste to, som ikke primært tjener deres penge i Hollywood.

Her er den komplette liste:

1. Jennifer Lawrence ($46 millioner)

2. Melissa McCarthy ($33 millioner)

3. Scarlett Johansson ($25 millioner)

4. Jennifer Aniston ($21 millioner)

5. Fan Bingbing ($17 millioner)

6. Charlize Theron ($16.5 millioner)

7. Amy Adams ($13.5 millioner)

8. Julia Roberts ($12 millioner)

9. Mila Kunis ($11 millioner)

10. Deepika Padukone ($10 millioner)

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 moulder666 6 år siden

Geekalot (8) skrev:
#3 har set x filmene og Hunger filmene, så Aerican Hustle, mindes at filmen er god, kan ikke erindre hun var særlig god i den. Silver linings playbook er en jeg endnu ikke har fået mig taget sammen til at se, men den skal ses, det helt sikker.
Charlize Theron
Scarlett Johansson
Amy Adams
Julia Roberts
Mila Kunis
Sådan så jeg den hellere.
Har ikke været imponeret over Jennifer endnu, så lagt sammen med hendes tuderi med hun får for lidt pr film, efter hun har lavet dem, giver ikke mange plusser i min bog.


Jeg vil heller ikke sige, at hun var det bedste ved American Hustle - men hun var langt fra ringe. :-)

Men prøv at se Silver Linings Playbook (som bare generelt er en god og underholdende film) og måske Winter's Bone (hvis du en dag kan holde til en socialrealistisk film om SERIØST white trash ;-) og se, om du stadig har samme holdning - min er i hvert fald blevet ændret efter at have set dem.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: