Hændelserne i “Captain America: Civil War” var nærmest som et forspil til det, der venter i “Avengers: Infinity War”. Således vil splittelsen i et Team Cap og et Team Iron Man sætte sine spor på den næste “Avengers”-film.

Se også: The Winter Soldier er én af 67 karakterer i “Avengers: Infinity War”

Det er netop “Civil War” instruktørerne Russo, som får fornøjelsen af at drive handlingen videre fra “Civil War” til “Infinity War”. Og det kommer man til at mærke:

”Den største trussel, som Universet har set, kommer i det øjeblik, hvor Avengers er på deres laveste, på deres værste, deres mindst stærke, og der hvor de er mest splittede siden de blev dannet,” siger Russo-brødrene til IGN.

Netop splittelsen bliver central for de garvede Marvel-instruktører, når borgerkrigen udvikler sig til en uendelig krig:

”For os som historie-fortællere så er det et spændende sted at være, fordi vores helte er så sårbare i den situation. Deres tilstand bliver en vigtig del af, hvordan historien begynder.”

“Avengers: Infinity War” får premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nicki52 7 år siden

Glæder mig til den. Dem der går op i Marvel (som mig) havde lidt regnet ud det vil ske, som Russo-brødrene siger nu. Glad for det er dem med de næste to film. Så er der stor chance for at det bliver godt.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: