Ingen god helt uden en god skurk. Og som bekendt så bliver den klassiske Superman-skurk Lex Luthor hovedskurk i den kommende “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Men skuespilleren bag den nye Lex Luthor, Jesse Eisenberg (“The Social Network”), lader sig dog ikke inspirere af Gene Hackmans præstation som Lex Luthor tilbage i 1970’erne og 80’erne.

Se også: Disse karakterer medvirker også i “Batman v Superman”

Det er ComicBook, der citerer Jesse Eisenberg for at sige, at den nye Lex Luthor bliver en ganske anden, end den vi kender fra Gene Hackman:

”Det er en helt anden rolle. Tonen er også helt anderledes. De film, man forventer bliver lavet i dag, har brug for mere psykologisk realisme – personen kommer med en baggrund,” siger Eisenberg om sin version af Lex Luthor.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Captain Marvel77 8 år siden

Det skulle han da også gerne være.
En blanding af Lex Luthor fra John Byrne æraen og lidt af den gamle LL fra 70érne ville være ok, for mig.
Gravatar

#2 aeries 8 år siden

Men kunne vi dog ikke snart få en anden skurk? Jeg er lidt træt af Luthor i Superman filmene. Han er en fin skurk men har efterhånden været med lidt for mange gange. Der er så mange andre gode skurke jeg hellere ville se.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#3 Geekalot 8 år siden

Han ville komme før eller siden, undrede mig over de valgte Zod før Luther i den første, men ja han har været brugt i alle sammenhæng med Superman om det er film eller tegnefilm. Kan da glæde sig over at en evt 3. Superman film at der vil han næppe være med i. Gerne se Doomsday, Mongul men nok mest Darkseid :)
Gravatar

#4 Captain Marvel77 8 år siden

Enig!
Lad os se Braniac, doomsday, maxima, og the silver ghost, og metallo, og darkseid, fordi superman har heldigvis et stort udvalg af superskurke.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Superman_ene...
Gravatar

#5 Geekalot 8 år siden

Er lidt plat nu da Superman nok er den mest rebootede superhelt til dato, ud over Btamen selvføldelig. man så ikke tænker i lidt anderledes istedet for at reboote det i den samme rille som før.
Gravatar

#6 Den fede 8 år siden

aeries (2) skrev:
Men kunne vi dog ikke snart få en anden skurk? Jeg er lidt træt af Luthor i Superman filmene


Han er jo hans ultimative nemesis, så selvfølgelig skal han da være med i den nye omgang også, og det afholdte sig jo fra at bruge ham i den første film, så meget mere kan de vist ikke trække den. Det svarer til at sige, at man ikke gider Jokeren i en Batman-film. Jeg glæder mig til at se portrættet, og vil derudover glæde mig til de forhåbentlig mange andre skurke, der kommer i fremtiden.

Skriv ny kommentar: