Joqauin Phoenix skinner i den bevægende trailer til den sort-hvide A24-film “C’mon C’mon”.

Filmen markerer Phoenix’ første rolle siden hans præstation som Joker i filmen af samme navn, der vandt ham hans første Oscar-statuette.

Traileren til “C’mon C’mon” følger Phoenix som radiojournalisten Johnny, der på uventet vis får ansvaret for sin unge nevø på en rejse på tværs af USA.

Phoenix, der er berygtet for at vælge sine film med den største omhu, ser ud til endnu engang at give en stærk og hjertegribende præstation — selvom det ikke ligefrem er overraskende længere. Den unge Woody Norman spiller Johnnys nevø, Jesse, mens Gaby Hoffmann (“Transparent”) spiller Johnnys søster, Viv.

Filmen er skrevet og instrueret af Mike Mills, der blev nomineret til en Oscar for bedste originale manuskript for hans første A24-film “20th Century Women”.

Læs også: “Noomi Rapace opfostrer et lam som sit barn i første trailer til A24-filmen “Lamb”

Phoenix har også et andet A24-projekt i støbeskeen. Han har nemlig slået sig sammen med instruktøren af den sublime gyser “Hereditary”, Ari Aster, på “Disappointment Blvd.”, der også har “The Wire”-skuespillerinden Amy Ryan og “The Many Saints of Newark”-skuespilleren Michael Gandolfini på rollelisten.

“C’mon C’mon” får dansk premiere den 3. februar næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: