Til tonerne af Supertramps “Goodbye Stranger” tager vi med Joaquin Phoenix på et syret eventyr i den første trailer til Ari Asters “Beau Is Afraid”.

Aster har stået bag to af 2010’ernes bedste horrorfilm, “Hereditary” og “Midsommar”, og hvor han tilsyneladende ikke helt slipper sine horrorrødder med “Beau Is Afraid”, bliver hans tredje film i samarbejde med A24 noget anderledes end hans to tidligere succeser.

Traileren til “Beau Is Afraid” introducerer os til Phoenix som den paranoide Beau, som drager ud på en vild rejse for at besøge sin mor. Det er svært at få styr på meget mere, for traileren tager os hurtigt på et trip, der gør det svært at skelne mellem hvad, der er og ikke er virkelighed. Du kan tage et kig på finurlige trailer herunder.

I rollen som en ung Beau ser vi Armen Nahapetian, mens vi blandt resten af filmens cast blandt andre finder Nathan Lane og Amy Ryan (“Only Murders in the Building”), Parker Posey (“Scream 3”), Stephen McKinley Henderson (“Dune”), Richard Kind (“Curb Your Enthusiasm”) og Michael Gandolfini (“The Many Saints of Newark”).

Læs også: “Joaquin Phoenix er tilbage som Arthur Fleck i det første billede fra ‘Joker: Folie à Deux'”

Filmen er efter al sandsynlighed inspireret af Asters egen kortfilm “Beau”, som han lavede i 2011, og som har et plot meget lig det, vi ser i traileren ovenover.

“Beau Is Afraid” har endnu ingen dansk premieredato, men den får premiere i april på den anden side af Atlanten.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: