Ridley Scott har været aktuel med to film indenfor knap to måneder, og hvis alt går efter planen, får begge film ‘long cuts’ ifølge instruktøren.

“The Last Duel” fik premiere i oktober, og selvom filmen var en stor succes hos kritikere (og de fans, der var inde at se den), så hev filmen ikke de store box office-tal hjem. Noget, den legendariske instruktør siden har beskyldt millenials og deres telefoner for.

Omvendt er Scotts seneste film “House of Gucci”, der først har premiere i Danmark den 2. december, allerede blevet en kommerciel succes i USA.

Se traileren til “House of Gucci” her.

Nu har instruktøren i et interview med podcasten Reelblend fortalt, at længere versioner af begge film formentlig er på vej. Efter at være blevet spurgt, hvorvidt Scott ville lave et extended cut af filmen, sagde han:

“Nej, ikke rigtigt. Det der plejer at udkomme er filmen. Og jeg er ret ansvarlig, ved jeg. Jeg kommer ikke til at sige, at det bliver fire timer som et fjols — der er allerede over to og en halv, hvilket er langt, men jeg tror, jeg er klar over ‘the bombing factor’; man er nødt til at holde øje med, at publikum ikke får sagt ‘Jesus, den her er for lang’. Så det er jeg også klar over. Men jeg tror at tingene spiller bedre derhjemme, fordi du kan pause den, tage en øl, og komme tilbage. Så jeg vil formentlig lave et director’s cut, ja. Et long cut. Men det ville ikke være et director’s cut, det ville være et long cut.”

Scott har tidligere stået bag klassikere såsom “Alien”, “Blade Runner” og “Gladiator”. Netop de to førstnævnte film får snart udvidet deres universer yderligere. Der er nemlig både en “Alien”- og en “Blade Runner”-serie på vej, og med et “House of Gucci”- og et “The Last Duel”-‘long cut’, er der masser af arbejde forude for den 82-årige instruktør.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: